Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: Aparat za espresso

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno Aparat za espresso

Želim!

Volim kavu i želim aparat za espresso, međutim htjela bih neki koji nema one kapsule. Kušala sam kavu iz Nespressa, ali meni je to umjetni okus.

Razmišljam o aparatu koji sam melje kavu.

Imate li? Jeste li zadovoljni? Koje su mane? Što biste izbjegli da sad kupujete?

abeja avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

ima vec slicna tema pa pogledaj http://forum.roda.hr/threads/62763-caffe-aparat

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

abeja, vidjela sam to, al cijela je tema zapravo o aparatima sa kapsulama.
    Meni treba info o aparatu koji melje kavu!! Ne bih onaj koji uzima već mljevenu.

korina_zg avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Imam muza kavoljubca i nakon sto je unistio 2 espresso aparata u koja se stavlja mljevena kava, kupio veliki siemens koji sam melje kavu. Najjeftiniji njihov model koji melje sam. Kupio ga u austriji jer isti takav kod nas se prodaje pod firmom bosh i kosta 1000kn skuplje (ako ignoriramo povrat poreza, inace je razlika i veca). Savrsen je. Sve radi sam. Ja cca 1 tkedno operem ladicu u kojoj se skuplja voda, otprilike svaka 2 dana ispraznimo spremnik za otpadnu kavu a svaki dan se skuha sigurno 8-10 kava. I kavu kupuje u austriji jer je duplo jeftinija neg kod nas. I uziva si sa lavazzama, segafredima i slicnim cudesima. Svako malo se pocasti nekom gurmanskom. A meni samo bitno da ne mrvi ko s onim prvim aparatima na mljevenu kavu i da ne placamo kapsule ko suho zlato. Ja ne pijem kavu ali uzivam u toplim cokoladama.

korina_zg avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Mi imamo Krups xp 7200 već dugo (skoro tri godine) i prezadovoljni smo njime. Preporučila bih ga svima. Investicija je veća, ali okus takve svježe mljevene kave je za mene neusporediv s bilo kojom drugom kavom. Pogotovo otkako je Muller dobavio Segafredo

mama_jos_malo avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj korina_zg prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo na promociji ovog aparata popila sam kavu iz njega (2009) Taj okus nikad neću zaboraviti!! To je pravi okus kave, baš to! Sutradan sam rodila Cijelo vrijeme sam tu fascinaciju baš tom kavom pripisivala trudnoći u finalu
    Zato mi je tvoje iskustvo dragocjeno!! Inače Bosh i Siemens su jedna firma, ali su zadržali brandove, no u pravilu je Siemens skuplji. Vjerujem da ste vi povoljnije prošli jer ste kupili vani. Kad je izišao na tržište koštao je 999 eur Sad je oko 700 ovo što sam gledala na internetu.

Odluka je donešena!

korina_zg avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Imaju ih u vise boja. Mi ulovili bijeli na akciji pa nas je dosao oko 350 eura. Mozda nesto vise, ali tak nekak.

korina_zg avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Imali Krupsa koji ide na mljevenu kavu i usprkos ciscenju nam se zastopao. Pa su u servisu rekli da se dovoljno detaljno moze ocistit samo u servisu. Pa je jos mjesec dana nakon toga otisla pumpa i mi odustali od krupsa. I zato kupili siemens/bosh. Inace, drago mi je vidjet da ima dobrih Krups iskustva jer su mi dizajnom krasni. A tempom kojim MM unistava te strojeve, vec se pripremamo za slijedeci.

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj korina_zg prvotno napisa Vidi poruku
    Imam muza kavoljubca i nakon sto je unistio 2 espresso aparata u koja se stavlja mljevena kava, kupio veliki siemens koji sam melje kavu. Najjeftiniji njihov model koji melje sam. Kupio ga u austriji jer isti takav kod nas se prodaje pod firmom bosh i kosta 1000kn skuplje (ako ignoriramo povrat poreza, inace je razlika i veca). Savrsen je. Sve radi sam. Ja cca 1 tkedno operem ladicu u kojoj se skuplja voda, otprilike svaka 2 dana ispraznimo spremnik za otpadnu kavu a svaki dan se skuha sigurno 8-10 kava. I kavu kupuje u austriji jer je duplo jeftinija neg kod nas. I uziva si sa lavazzama, segafredima i slicnim cudesima. Svako malo se pocasti nekom gurmanskom. A meni samo bitno da ne mrvi ko s onim prvim aparatima na mljevenu kavu i da ne placamo kapsule ko suho zlato. Ja ne pijem kavu ali uzivam u toplim cokoladama.
    Korina, može pliz više info na pp?
    Di ste uzeli, kako sa uputstvima kad kupiš vani i sa garancijom i sl.
    hvaaaaaaala

antigona avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

mjm javi dojmove
    (i mi smo u potrazi)

M&M avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Za one koji traže jeftinije, vole pjenušavu kavu preporučam Elektrolux Easypresso (valjda se tako piše )

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •