Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: 5u1 cijepivo

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno 5u1 cijepivo

Nemam baš puno vremena pretraživati, a ne sijećam se da sam čitala o tome, pa ako mi može netko objasniti kako ide procedura s ovim cijepivom?
    Mi smo naručeni 19. na pregled kad će moj N. imati 2 mjeseca i pedijatrica je spominjala cijepljenje. Mislim da bi to trebao biti Hib. Zanima me jeli taj Hib inače u 5u1, što bi značilo da ga može dobiti tek s 3 mjeseca i da li se može cijepljenje početi odmah sa 5u1 ili se mora uzeti ono njihovo cijepivo kao prva doza?

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

5 u 1 ti je prvo cijepivo (nakon onog bolničkog) i ne cijepi se prije toga sa 3 u 1!!!

Sve o tome imaš ovdje!

Jedino što ti preporučujem je da pedijatrici najaviš ovo cijepljenje, kako bi se dogovorile sa nabavom cijepiva.

Barbi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A možeš i sama kupiti u ljekarni i donijeti cjepivo kod pedijatrice, tako smo mi radili. Jedino što cjepivo treba stajati u frižideru do upotrebe. Sad po zimi nije frka, mi smo ga po ljeti nosili u termosici do Doma zdravlja.

Arijana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Hvala!

Mamma san, ovo 5u1 ide tek s 3 mjeseca, tako da sad na pregledu s 2 mjeseca nema cijepljenja, jel tako??

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nema.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •