ekoi prvotno napisa
hmmm.. kombiniramo interspar, lidl i dm, to nam je sve u kvartu i točno znam što gdje kupujem, gdje je što povoljnije, pratim one letke kaj nam meću po sandučićima.
mislim da sam ostalo već navela; idem s popisom u ruci, imajući na umu sve kombinacije namirnica tako da ništa ne završi u smeću, a ono što mislim da neću stići skuhati, stavim na led, da ne propadne.
naš jelovnik sadrži piletinu, puretinu, junetinu, mješano meso i ribu, mnogo tjestenine, riže, umaka, juha, povrća, voća i mliječno. ne kupujem grožđe ako je recimo grejp na akciji i sl. ili brokulu ako cvjetaču dobijem puno jeftinije. tomu se uglavnom prilagođujem.
od kozmetike kupujem samo sapun, šampon, dezedorans i kremu za sve nas. ne šminkam se, osim maskare. imam samo jedno sredstvo za čišćenje u kući s kojim čistim sve, a ostalo s vodom, krpom, octom. zaključak bi nekako bio - nisam potrošač, mislim da mogu bez puno više stvari nego što nam to svi svakodnevno nameću i reklamiraju kao da je život nemoguć bez toga, apsolutno ništa mi ne fali bez tih stvari. u toj svojoj skromnosti i organizaciji shvatila sam koliko je to bitno za razumijeti.