Pokazuje rezultate 1 do 50 od 209

Tema: Rode dalmatinke :)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

od jedne zagrepčanke koja živi na Pagu. Ako ima zadranki voljela bih da organiziramo kakvu kavicu. A voljela bih se i uključiti i učlaniti i pomoći koliko god mogu pored ovog svojeg 10-mjesećnog priljepka .
    Ne znam kako je na drugim otocima ali evo na Pagu ima puno bebica ali i mali postotak majki koje doje dulje od 4mj, o prirodnom porodu gotovo da i ne znaju a jedan jedini pedijatar preporučuje dohranu s 4mj i toga se svi bespogovorno drže.

Asila avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    od jedne zagrepčanke koja živi na Pagu
    i samo jedan kratki od zagrepcanke koja zivi u Dbku

Ivanna avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Hm, ja sam s Paga i ne bi baš rekla da smo toliko "zatucani". Evo jedne mame koja je rodila prirodno, dojila skoro 2 i pol godine, počela dohranu sa 6 mj...
    Ma ped. je ok, samo malo "profiltriraš" ono što čuješ od njega i sve 5.

mitovski avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Ivanna prvotno napisa Vidi poruku
    Hm, ja sam s Paga i ne bi baš rekla da smo toliko "zatucani". Evo jedne mame koja je rodila prirodno, dojila skoro 2 i pol godine, počela dohranu sa 6 mj...
    Ma ped. je ok, samo malo "profiltriraš" ono što čuješ od njega i sve 5.
    Ajooooj ma nedaj bože da mislim da su zatucani- to bi značilo da mislim da je i MM zatucan jer je on s Paga nego imam 5-6 prijateljica koje su rodile 1-2mj prije ili poslije mene i sa svima je bio ovakav slučaj. A pedijatar, mogu samo reći da se nisam informirala na Rodi nakon 2mj više ne bih dojila. I znam da to nije slučaj samo na Pagu ali na Pagu nemamo izbora.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •