-
[QUOTE=Fortuna;9646]imam dragu priju sta ce roditi u petrovoj i naravno muz zeli biti prisutan ali su joj rekli i dali jasno do znanja da jedino uz kurs zavrsen kod njih dozvoljavaju ocevima prisustvo jer ne priznaju druge kurseve posto ih smatraju za nekvalitetne.
ona ima rodit u lipnju a uvatili su misto u svibnju pa ju je strah da nece uspit i da ce to mozda bas zbog kursa onemogucit prisutstvo muza porodu ako ranije rodi a mista na drugim kursevima ima i jeftinijih i na kojima ima mista i ranije al kaze ne moze ic na njih jer ih ne priznaju.
Čula sam to iz prve ruke, babice koja tamo radi ali se na obazirem na to. Suprug je bio na prvom porodu u petrovoj i nisu ga pustili, međutim kasnije je babica koja je ranije tamo radila ali je u mirovini zvala pa su ga ipak pustili. naravno imali smo tečaj iz doma zdrvlja ali ga ne priznaju.
ovaj put neću nikoga zvati, opet ću im dati isti papir iz doma zdravlja i inzistirati do kraja....kad im počnem histerizirati budu se brzo predomislili...nije neki stav...ali 1. suprug si nemože priuštit to vrijeme osim ako se odreknemo mora pa si uzme godišnji za tečaj 2. nemam 400 kn da mi neko priča on kaj smo već proživjeli zajedno 3. totalno su sebični i nekorektni.
Tečaj ne znači da se tatica neće srušiti... samo je stvar osobne odgovornosti tate i mame, dali je on spreman i kaj će se događati....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma