Ma i ja se smatram mladom, nego sam samo htjela reći da sam se stvarno lomila u školi dok sam došla friška s faksa. Sve u nekakvoj nadi da ćeš dokazati svima kako si dobar radnik, marljiv, kreativan, ambiciozan, srdačan, uvijek dostupan... S vremenom sam naučila da od toga nema baš puno koristi osim eventualne pohvale, tapšanja po ramenu i puno izgubljenog vremena, živaca i snage. Najgore je u tome što sam ja takav tip kojeg strašno boli nepravda i nikad me nije bilo strah reći što mislim. Nekako mi se čini da je taj teret najviše na našim leđima; ovi koji su pred penzijom nemaju više ni volje ni želje raspravljat se, oni koji su tek počeli raditi previše se boje. Samo što nemam snage sad još i za to. A osim toga dobila sam i dovoljno puta mokrom krpom po glavi da znam kad je bolje držat jezik za zubima, a kad se isplati boriti.
Ja sam posložila prioritete, vodim neke druge borbe. I da, kao što u potpisu stoji, još se nadam. To mi barem ne može nitko uzeti.
Slažem se u potpunosti s tobom, i sigurna sam da bi mi odlično zajedno funkcionirale u bilo kojoj zbornici.

Hvala ti na lijepim željama!