Curke, moram ovo podijeliti s vama!!
Spremam se za porod u vodi, u Rijeci. Kontaktirala sam mailom primalju Finderle koja mi je predložila datume kad mogu doći na pregled. I ja izabrala kod docenta Finderle danas.
Ono što je bitno u priči jest da sam ostala apsolutno pozitivno (da ne kažem šokirana) iznenađena ljubaznošću osoblja tamo! Takvo što, moram priznati da u životu nisam doživjela u državnoj ustanovi.
- sestra čije ime ne znam koja me upućuje na pravo mjesto i čak ide sa mnom da mi bude lakše pronaći!
- sestra Đurđa koja mi objašnjava cijeli proces CTG-a (bilo mi je prvi put,) i pregleda!
- docent Finderle kojem iz očiju zrači ljubav prema poslu i ljudima! Čovjek me očarao! Sve mi je pojasnio, pogledao, riješio dileme... odagnao strah od carskog u slučaju da je curka još na zatku (bila je jako dugo, hvala Bogu okrenula se)... čak smo i na uzv išli da me docent uvjeri da se zaista okrenula.
Tamo su ljudi zaista Ljudi. Zrače ljubavlju i razumijevanjem te za svakoga imaju na licu iskren osmijeh.
U svakom slučaju odjel ginekologije i porodništva u Rijeci od sveg srca preporučam svima!!

) i pregleda!
Odgovori s citatom

)
(sam pokvarena).