Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 62 od 62

Tema: pomoć !!!

samaritanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Za dudu ne bi znali da im je vi niste ugurali...ili su vam je bebe same zatražile?
    ...čak se i rimuje...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ha ha! Mislim da ju je sam trazio!
    Hvala na cinizmu! Toliko

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj samaritanka prvotno napisa
    Duda kao varalica povlači za sobom varanje ..... recimo duda povlači za sobom varanje probave. A krenuli smo od zatvora na ovom topiku...
    Po toj teoriji je onda i sisanje ruku, prstiju, igračaka etc. također varanje probave i uzrok zatvoru, zar ne :? ?

kli_kli avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

kod jako malih beba refleks gutanja i praznjenje creva su povezani...
    beba jad sisa svoju rukicu ima osecaj a dodiruje deo svog tela, a duda je ipak strano telo. Mislim, u tome je razlika, a sam refleks gutanja (pa i vazduha) im potakne stolicu.

thora avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Opet ništa od stolice,bome sam već luda.Zvala sam svoju doktoricu koja mi je rekla da slobodno dam bebaču laktulozu koju sam dobila na gastro-enterološkom odjelu na Šalati.Malički ima već 2,5mj,a sa stolicom se mučimo od 6tj.Opet je u nedjelju bila ludnica i j sam mu od muke probala staviti malo sapuna,i u tom momentu se uspio pokakati.U ponedjeljak je uspio sam,uz teško napinjanje,kao da ima čepić,pa kada ga se oslobodi ide malo lakše,ali i dalje je cerven u licu ko rak od napinjanja.Ima li netko savjet u vezi homeopatije za tako malu bebu,više ni sama nisam pametna.Samo da ponovim,svaka 2 sata se previjamo,luftamo nogice 10min,masiramo trbicu maslinovim uljem u kojem je kim,vježbamo,i prek dana više ne stavljamo švedske pelene,jer ne moramo(stavimo ih samo po noći),a i pelene stavljamo veći broj.Pomozite,hvala

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Thora, mozda bi upalilo da ti popijes jednu solju caja od kamilice ili mozda plafon dve. Mi nismo za sada imali problema sa stolicom i zatvorom ali sam primetila kad ja popijem kamilicu da mi Bane puno vise kaka! Pokusaj, mislim da mu to nikako ne moze skoditi a mozda upali!
    Javi

Osoblje foruma sirius avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Opet ponavljam pitanje:zašto te toliko mući koliko često dijete kaka?Ako ga iskljućivo dojiš može proći i po deset dana između stolica!Veliki broj beba se napinje i pocrveni kad kaka to je normalno.Moj klinac je imao stolicu svakih sedam dana,imao je i grčeve preko dana a posebno je bio nervozan pred spavanje.Da li tvoj klinac ima neke posebne simptome zašto je dr. zakljućila da bi trebao kod gastroenterologa?Što se tiće dr. Regan ona je krasan pedijatar i vjerujem da ju možeš nazvati za savijet iako nisi njezin pacijent .Najbolje ju je nazvati pred kraj radnog vremena jer je najčešće ludnica.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Sve mame koje isključivo doje svoje bebe, a čini im se da bebe imaju zatvor, neka u svoju prehranu unose prirodne laksative: kompot od suhih šljiva i smokava, guste sokove od marelice ili kruške, malo masniju hranu, DonatMg ili šumeći magnezij, špinat, varivo od korabice...
    Ne kažem da je slučaj kod svih, ali postoje djeca koja imaju takav metabolizam. I moje dijete dan-danas kaka jednom tjedno: razgovarali sa gastroenterolozima u više zemalja i bez ikakvog rezultata. "Ona je takva i gotovo"!
    Nije mi palo na pamet pokušavati sa bilo kakvim agresivnim sredstvima, pogotovo prije navršene godine dana.

thora avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Pijem i kamilicu,i litru roiboos čaja,naravno ponekad i litru soka od marelice,svako jutro žitarice na sojinom mlijeku,tokom dana samo kuhano,i doista pazim na prehranu i minimalno unosim 2,5l tekućine.Prepala sam se jer mi je jedan homeopat jučer rekao da to nije normalno i da odmah dođemo,a moja doktorica da odemo kod gastro-enterologa,jer to pre dugo traje.Kian inače plače samo kad je gladan,čak i sam ide spavati,eventualno napravi jedno kme što znači da ga stavim u krevet,ali kada jako plače uvjek je problem u trbici.To je ono što me još više zabrinjava.

thora avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Pijem i kamilicu,i litru roiboos čaja,naravno ponekad i litru soka od marelice,svako jutro žitarice na sojinom mlijeku,tokom dana samo kuhano,i doista pazim na prehranu i minimalno unosim 2,5l tekućine.Prepala sam se jer mi je jedan homeopat jučer rekao da to nije normalno i da odmah dođemo,a moja doktorica da odemo kod gastro-enterologa,jer to pre dugo traje.Kian inače plače samo kad je gladan,čak i sam ide spavati,eventualno napravi jedno kme što znači da ga stavim u krevet,ali kada jako plače uvjek je problem u trbici.To je ono što me još više zabrinjava.

KIAN,21.10.2005.[/u][/url]

samaritanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Što su švedske pelene Thora?

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

to ti je za siroko povijanje. pojma nemam zasto ih zovu svedske. nisu cetvrtaste nego imaju oblik pjescanog sata i sluze uglavnom za pricvrscivanje tetra pelena.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •