-
Osoblje foruma
Swaddling iliti to povezivanje u struce se ne preporuca prije nego li se u potpunosti uspostavi dojenje (djetetu trebaju ruke, izmedju ostalog), a ne preporuca se ni za bebe koje spavaju uz odraslu osobu.
-
Ne znam što je cuca.
Pokušam tu i tamo neko ofrlje umotavanje u lagani ručnik. Tek toliko da mi ne popije živce čupanjem kose, a u posljednje vrijeme i stiskanjem mene.
Dojenje uspostavili jesmo i preko noći spavamo skupa.
No, što sam zadnje primijetila je da zna zaplakati kada piški. I samo taj čas. Sada kao zadnji hipohondar guglam urinarnu infekciju.
Eto je na meni, pokušava zaspati, ali svako malo ide grimasa kao da će zaplakati.
-
-
-
Napredujemo. Jučer je odrijemala preko dana u dva-tri navrata što je za rezultat imalo da je i navečer ranije zaspala (pola sata). Jutros je pojela, i sada opet spava.. sve joj je lakše usnuti. Samo treba puno strpljenja i spavanja na trbuhu.
-
Ako itko još prati moje jadikovke, ...
Beba sada hoće zaspati, a dok spava zna se prenuti plačem, kratkim, ili evo slučaj od večeras, leži na meni, spava, ja glasnije udahnem ili pomaknem svoju ruku, a ona se odmah trzne kao da se prepala nečega, a u snu je.
Ne razumijem od kuda to.
-
Ali to ti je sve normalno, probaj je smiriti sisom, dudom varalicom ili samo stavi ruku na nju da te osjeti...događa se to i kad su veće bebe
-
To bude obično nakon sisanja, dudu ne koristimo, ruka bude na njoj.
Bitno mi je da znam da nije znak nečega ozbiljnog. Hvala.
-
moj je znao jako dugo s rukom prek guzice spavati, u jedno vrijeme guzica se morala i njihati
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma