-
Ako je to preporuka pedijatara, onda nemamo o čemu razgovarati i slušati ih u potpunosti..., a opet najnovija istraživanja svašta pokazuju...(http://www.mojezdravlje.ba/novost/70...rvih-6-mjeseci)...
Koliko i kada ih trebamo slušati...
Kada su M. prvi dan donijeli (rodila cr), rekli su...'mama dijete bljucka'...i tako je i dan danas. Sada ona može okrenuti glavicu i kada ju stavim (ako bi ju stavila) na leđa spavati, okrenula bi se i bljucnula, pa bi postojala veća mogućnost za gušenjem. Nije mi se jednom dogodilo, ali naravno ja sam ju stalno nadgledala (neznam jer radi toga što ju dugo čekam) + jer kada je to prvi puta napravila i danas sam u strahu. Ona nezna kada će se pobljuvati, pa da okrene glavu na stranu (da zna, još bi tražila i lavor...
)
Dakle, veća (češća)je mogućnost da se uguši u svojoj hrani nego od CO2...
Teško je govoriti o tome, jer nikada neznaš što će se dogoditi i u pitanju je život mog malog djeteta (ne daj Bože da
se desi) i čojek bi sve učinio da do toga ne dođe, ali možda je to samo pretjerivanje ili griješim. Neznam, stvarno, ali tu i tamo dijete staviti da spava na trbuhu, mislim da nema opasnosti i da pedijatri malo možda pretjeruju kada strogo zabranjuju.
Smeta me što postoji 'moda' za spavanje...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma