Ne znam što je cuca.![]()
Pokušam tu i tamo neko ofrlje umotavanje u lagani ručnik. Tek toliko da mi ne popije živce čupanjem kose, a u posljednje vrijeme i stiskanjem mene.
Dojenje uspostavili jesmo i preko noći spavamo skupa.
No, što sam zadnje primijetila je da zna zaplakati kada piški. I samo taj čas. Sada kao zadnji hipohondar guglam urinarnu infekciju.
Eto je na meni, pokušava zaspati, ali svako malo ide grimasa kao da će zaplakati.
Tvoja beba je skroz mala, zar ne?
Naucit ce zaspati i spavati sama... nekad. Za nesto godina. Do tad, bebu u nosiljku i - ceep calm and carry on.![]()
Napredujemo. Jučer je odrijemala preko dana u dva-tri navrata što je za rezultat imalo da je i navečer ranije zaspala (pola sata). Jutros je pojela, i sada opet spava.. sve joj je lakše usnuti. Samo treba puno strpljenja i spavanja na trbuhu.
Ako itko još prati moje jadikovke, ...
Beba sada hoće zaspati, a dok spava zna se prenuti plačem, kratkim, ili evo slučaj od večeras, leži na meni, spava, ja glasnije udahnem ili pomaknem svoju ruku, a ona se odmah trzne kao da se prepala nečega, a u snu je.
Ne razumijem od kuda to.
Ali to ti je sve normalno, probaj je smiriti sisom, dudom varalicom ili samo stavi ruku na nju da te osjeti...događa se to i kad su veće bebe
To bude obično nakon sisanja, dudu ne koristimo, ruka bude na njoj.
Bitno mi je da znam da nije znak nečega ozbiljnog. Hvala.![]()
moj je znao jako dugo s rukom prek guzice spavati, u jedno vrijeme guzica se morala i njihati