Asila, hvala na pomoći...probat cu s oblozima. Ma jeli smo kao veliki...prošla sam traume s prvim djetetom. Sad je sve išlo super. Dojimo na zahtjev od prvog dana, dobio je 1300 prvi mjesec, drugi 800. Jako je zadovoljna i sretna beba. Nego sad više neće sisu ako nije gladan i ne mogu ga nagovorit. Počeo je gledati oko sebe, bit više budan i nije mu više sisa tako centar svijeta. Kad hoće jesti, stavim ga i nema problema.
Inače, mlijeko mi je nadošlo nulti dan u bolnici i uvijek ga ima previše... Ali evo do jučer nismo imali problema. Izdajala sam se samo u bolnici, mali je super sisao. A jučer sam u 6 ujutro osjetila (mali je sisao desnu) otpuštanje mlijeka u lijevoj sisi i onu bol..koja obično prođe odmah, sad je ostala... Mislila sam čak da mi je nastao grč na prsnom mišiću...ali nije. Nisam mogla ruku dići. A da naglasim da sisa uopće nije bila prepunjena. Mali ju je sisao normalno par sati prije toga...

Ma joj...sinoć smo je muž i ja istiskali. Jedva sam se digla iz kreveta koliko me boli kad se mičem. Katastrofa... Stavljam malog na nju i on ok sisa, tako da mlijeka ima.. Jutros evo nemam temperaturu, samo me glava boli....a izgleda da sam pokupila neki virus od frendice s kojom sam bila dan ranije...i ona zakurila... Pa mislim da je sisa od temperature, a ne temp od sise...Jel' to moguće?