Pokazuje rezultate 1 do 16 od 16

Tema: spermiogram u Zd - privatno

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno spermiogram u Zd - privatno

pozz cure...
    Odmah da kažem, ako nisam smjela otvarati novu temu jer već negdje postoji, brišite me ili selite...
    Dakle, zanima me, može li se u Zadru privatno napraviti spermiogram?
    Zvala sam Sunce, oni mi kažu da se radi jedino u glavnom laboratoriju...
    Ako neko nešto zna, hvala unaprijed...

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Hej draga ma imaš u poliklinici Analiza u trgovinskom centru ali mislim da su ti užasno poskupili....Ja sam prije 3god platila 200kn za spermiogram a sad je 500kn
    nakon toga mi je muž išao u bolnicu dati spermiogram.......pa wc di se daje uzorak je malo grozan ali izdrži se........

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Možeš ih nazvati pa pitaj za cijenu, mislim da ti oni rade do 15...
    Br tel ti je 023/312-132

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ej...njih sam zvala jutros prije nego sam objavila post ( savjetova mi moj socijalni gin. ) al sestra kaže da s-grame više ne rade...
    Izgleda da ćemo morat u lab.
    Nije to bed što je wc koma, bed je što MM nikad nije uspio dat uzorak nigdje osim kući...i na oplodnju smo uzorak donijeli od doma...valjda trema, strah, nervoza, nemam pojma...ne može...Ugl dobila sam broj od inženjera u labu i uputu da ga zovem ujutro i sve se s njim dogovorim, pa ću sutra to vidit...

nevenera avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

mm je nekoliko puta bio u bolnici na spermiogramu. daju da se to "obavi" doma ali se mora donijeti što prije nazad. oni objasne kako i što

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj nevenera prvotno napisa Vidi poruku
    mm je nekoliko puta bio u bolnici na spermiogramu. daju da se to "obavi" doma ali se mora donijeti što prije nazad. oni objasne kako i što
    Ajme, nadala sam se da će neko to reć...baš ću pitat inžinjera sutra, nadam se...a sad još, za koliko nalaz bude gotov? Ne sjećam se, davno je to bilo...

nevenera avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

za nekoliko dana, mislim da je bilo 3-5 u pitanju. ali se ne sjećam (čak nije bilo davno ali mm to sam sve sredi i samo javi najnovije rezultate)

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

A joj draga stvarno se ne sječam, znam u poliklinici da je bilo gotovo kroz par sati.......

OCUDITE avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Mm je isto radio s-gram u Analizi. U bolnici je isti taj inženjer tj. jedini u Zd koji to radi. Jedino sam primjetila da je s-gram dosta štur naspram ovih koji se rade u zg...

Lupe avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Jel se za spermiogram u bolnici treba upisat il najavit?MM ga je radio u Analizi krajem 2009.godine i neznal kolko će baš rezultati bit kompetentni sada pa me zanima kako je u bolnici.

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zovi direktno laboratorij i nek te spoje sa inžinjerom...Ustvari, nek zove muž, nama su tako rekli, i on će mu dati sve upute, njemu osobno...
    Mi smo na kraju odustali od s-grama u Zd bolnici, radit ćemo u na SD...
    Posljednje uređivanje od katka22 : 06.03.2011. at 10:35

Lupe avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Kako to da ste odustali od Zadra??

katka22 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pretpostavljam da će mjerodavniji s-gram za postupak biti onaj koji napravimo na klinici gdje se liječimo...(doduše, do sad smo bili na VV gdje su priznali jedino svoj), pa ćemo rađe ponoviti direktno tamo, zlu ne trebalo...da mužića ne šokiram dva puta bez potrebe...to mu je fobija...

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Lupe prvotno napisa Vidi poruku
    Kako to da ste odustali od Zadra??
    Lupe draga mi smo imali par spermiograma od prije svi ok ali na S.Duhu i u večini bolnica ti traže da kod njih napraviš spermiogram, mislim da ti svaka bolnica ima neke svoje referentne vrijedosti mjerenja ( mislim da se to tako zove)

Lupe avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Aha, hvala corinaII.Ma eto tako pitam, rekoh da nije radi nekih drugih razloga možda...šta ja znam :D

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

book.. znam da se ovo nema veze s vašom temom al trebam pomočč... a neznam koju grupu da pitam

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •