Trebamo Vaše preporuke za dobrog dječjeg urologa. Curica ima refluks i izgleda da će se to trebati kirurški rješavati.
Pa ako imate iskustva, sve pomaže!
Hvala!
Trebamo Vaše preporuke za dobrog dječjeg urologa. Curica ima refluks i izgleda da će se to trebati kirurški rješavati.
Pa ako imate iskustva, sve pomaže!
Hvala!
Poslala sam ti privatnu poruku!
Sretan Božić![]()
Znam da su dobri stručnjaci u Vinogradskoj bolnici,od frendice curica je imala dijagnozu refluksa 3-eg stupnja i nakon godinu dana terapije prije kojih mjesec dana rečeno joj je da je sve ok-nije potrebna operacija (iako je planirana).Držim fige za što bolji ishod!
Od srca bih preporučila prof. Stipu Batinicu na Rebru.
On ponedjeljkom ima ambulantu, ali prije ipak nazovite. Broj centrale na Rebru je 23 88 888
dr cvitkovic koja je prije radila u klaicebvoj sada radi privat u poliklinici helenatoplo preporucam
![]()
svakako preporucam dr Cvitkovic
Mi smo kod doktorice Nižić na Šalati. stvarno smo prezadovoljni!
Dr Cvitković je nefrolog i mi smo od nje pobjegli iz Klaićeve.
Zaboravila sam napisati da je prof. Batinica dječji kirurg i operira sve ali je i usko specijaliziran za urološke probleme.
Kada bi Luni trebala operacija tražila bi i drugo i treće mišljenje,ali za sada sam jaako zadovoljna s dr.Cvitković jer nam je dijagnozu i terapiju pogodila otprve-bez puno maltretiranja.Uvjerila me da refluks 2.stupnja nije nešto strašno i da se vrlo često povuče-naravno uvijek ima iznimaka i što se tiče refluksa i što se tiče zadovoljstva s liječnicima.
ima li netko za preporuciti od privatnih urologa u zagrebu? radi li mozda dr. batinica i privatno?
u Vinogratskoj više nema dječjeg urologa , ovaj koji je bio ( dr, Kraus ) , otišao je u mirovinu s novom godinom , a nitko ga nije nasljedio ,moj mali je bio njegov pacijent .
u klaicevoj ima i dalje dr. bahtijarevic kojeg su spominjali kao dobrog, i kod njega smo se narucili, ali pocela sam razmisljati da bi radije privatno. vjerojatno ce mu raditi neke neugodne ili bolne stvari i ako ce vec tako biti, radije bih iskoristila prednosti koje donosi privatnik, tipa da imamo vremena porazgovarati u miru, da budem s njim cijelo vrijeme, da nije guzva, itd itd.
nije valjda da nema nijednog dobrog djecjeg urologa u zagrebu? :?
bih ja rado, ali u heleni vise nema urologa :/ samo nefrolog.
dr. cvitkovic u heleni je nefrolog, a ne urolog.
pa zar nema ona nekog s kim se konsultuje, ako baš treba urolog....ipak je ona br1 za sva pitanja dječijih uroloških problema?
a svakako bi njeno cjenjeno mišljenje bilo od koristi
felix, odi kod bahtijarevića. nećeš požaliti.
ne čeka se dugo. dođi ujutro u 8 bez obzira kad te naruče, itako primaju po redu dolaska.
bahta je vrhunski stručnjak koji je u stanju uspostavi nadnaravni odnos s klincem :klanja
mene i muža je totalno oduševio. laički nam je objasnio što nas čeka i ljudski porazgovarao s nama.
mlađi je pred dva mjeseca operirao hidrokelu.
hvala na info!doci cemo onda ranije.
uvijek imam blagu skepsu prema nasim bolnicama, jer znam kako to zna bitia htjela bih ga zastititi od toga da bude samo broj, a posebno od toga da budemo razdvojeni prilikom eventualnog zahvata.
kod bahtijarevića nema brojeva, to su mali ljudi, vjeruj mi![]()
super
a ako rade neki zahvat tipa povlacenje kozice, jesu li i roditelji unutra s djetetom?
Prof. Kraus je definitivno bio najbolji urolog u Hrvatskoj. Provjereno na nekoliko članova moje obitelji (mama, tata, brat, teta i sin od prijateljice). Znam da je otišao u mirovinu međutim znam da je prije radio i u Vinogradskoj i privatno u poliklinici Nemetova pa možda još uvijek tamo radi. Treba se raspitati. Ono što on kaže tako je i možete biti mirni.
Koja je razlika između nefrologa i dječjeg urologa? Mi trebamo ići nefrologu, radi ponovljene ešerihije u urinu, i nakon terapije. E sad, kako nam je hitno, trebamo hitan termin, pa mi 23.03. koji smo dobili u Klaičevoj kod dr. Đelmiš nije opcija, a mislim da je tako i sa ostalima.
Gdje bi eventualno bila manja gužva, a da je ok doktor?
Naručili smo se i privatno, kod dr. Valent odmah u ponedjeljak, samo što je cijena 700 kn.
nefrolog rjesava ovakve stvari, bakterije u urinu, bolesti bubrega, mjehura i slicno.
urolog je kirurg, on sjecka kozice malim deckicima
mi smo na kraju isli privatno nefrologici dr cvitkovic u heleni i dobili tablete koje imam (subjektivni) osjecaj da svakom drugom djetetu daje, a na internetu nuspojava koliko hoces (plus sto ne ide za djecu mladju od 5 godina), tako da ih ne zelim davati svom djetetu i opet smo na pocetku.
u heleni sad opet imaju i urologa pa smo se na kraju narucili kod njega.
Felix je dobro objasnila.
Nefrolog je pedijatar specijaliziran za bolesti mokraćnog sustava, a dječji urolog ili kirurg je kirurške struke i konzultira se kad je potreban operacijski zahvat..
Što se tiče nefrologa, toplo preporučam dr. Valent, a od dječjih kirurga/urologa preporuke za dr. Bahtijarevića i prof. Batinicu
traži pedijatricu da ti na uputnicu napiše hitno i onda bi s njom trebala moć odmah otići nefrologu ( mi tak bili kod dermatologice i pulmologa )