Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Krevet na napuhivanje

MariolaST avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno Krevet na napuhivanje

Ima li tko iskustvo s krevetom na napuhivanje (situacija - pomoćni ponekad kad dođu gosti na vikendicu) i koji mi preporučate???

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Mi imamo onaj INTEX, širina cca 160 cm, visina je ona dupla (nemam pojma koliko je, cca 40-50 cm).
    Napušeš ga (strujom) za 4-5 minuta i super je za spavanje (na tom smo spavali nas dvoje odraslih i kćer koja je 2 godine - i svi smo imali mjesta).
    Isto tako ga brzo ispušeš i složiš. Kad je složen je veličine manjeg kofera.

Cijena je negdje 400 kn (JYSK).
    Posljednje uređivanje od Švrćo : 04.02.2011. at 09:29

MariolaST avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Švrćo prvotno napisa Vidi poruku
    Mi imamo onaj INTEX, širina cca 160 cm, visina je ona dupla (nemam pojma koliko je, cca 40-50 cm).
    Napušeš ga (strujom) za 4-5 minuta i super je za spavanje (na tom smo spavali nas dvoje odraslih i kćer koja je 2 godine - i svi smo imali mjesta).
    Isto tako ga brzo ispušeš i složiš. Kad je složen je veličine manjeg kofera.

Cijena je negdje 400 kn (JYSK).
    Hvala!!!

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Mi imamo neki iz telesopa, mislim da na njemu isto pise INTEX.
    Ja sam na njemu cak spavala i kad sam bila trudna (jednu noc), zurili smo da se uselimo, a krevet nam stigao tek sutradan
    Za te neke pomocne varijante, vikendicu, je odlican.
    MM je letos svako popodne spavao na njemu u dvoristu, na viksi, kaze bolji od ljuljaske

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •