-
Evo moja je već 12 dana u remenčićima... Prva 3 dana je još nekako bilo ok, ali onda je postala nervozna, izvija se u tim remenčićima,otima, pa joj se sve urezuje u ramena,nekad mislim da će si odvalit rame. Al još gore postala je nemirna i kad cica,pa se isto otima,izvija i kao posljedica toga ja već tjedan dana rikavam..napravila mi je ranicu na desnoj dojci,boli me katastrofa,a i lijeva je na tom putu..jer zadnjih par dana započinjem s njom kako bi malo poštedila ovu ranjenu. I odjednom više neće otvoriti usta kako treba,već samo malo pa joj jedva uguram cijelu bradavicu,al ona se opet nekak izmakne i naravno onda se čuje coktanje-negdje ulazi zrak..pa prekidamo nekoliko puta..onda se ona još više unervozi...i tako začarani krug..ja sva budem mokra dok završimo..Ona je sad 7 tjedana..nije više onak mala i bespomoćna kao kad se rodila, sad se otima svom snagom
I kako je muči probava pa plače i izvija se dok kaka i prdi počeli smo joj skidati s nogica da se može istegnuti i izvijati kak hoće pa je nekad tako ostavim i dok dojim. I da mi nismo uspjeli promijeniti pelenu bez da joj otkopčamo ta dva remenčića i skinemo s nogu remene.. ne znam,nama nemoguća misija.. I da napomenem nama je dr rekao da smijemo ih skinuti pol sata -sat dnevno.
Uglavnom ako neko ima ideju i savjet što radim krivo kod dojenja??!! Mijenjala sam i položaje,al ništa..boli me i probada sve gore...s tim da sam danas bila kod ginekologice na pregledu pa sam joj usput pokazala dojke i kaže da nije nikakva infekcija samo ranica..
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma