ovak nešto je kod mene
ali u puuuuuno urednijem stilu.... i po špagi....

imam dosta kutija svakakvih oblika i veličina, svaka ima svoje mjesto i svoju namjenu....

npr. od kako su stvari organizirane (pogotovo u špajzi) zna se gdje je kojoj mjesto i nemože se dogoditi da se nakon upotrebe ne vrati na to isto mjesto jer se nema kud drugdje staviti osim na to svoje mjesto...

neznam, u meni čuči jedna reduša i nemogu si pomoć...

ja ujutro prije posla moram složit krevete (npr, dok je mali na tuti, ja cap cap poplun,jastuke protresem,poravnam i uredno)

prije spavanja mm i mali obavezno pokupe igračke (jedno vrijeme je mm bio glavni oko skupljanja ali mali se sad naučio da je to pod normalno i sam zna da se prije spavanja igrače moraju pokupit,.. bilo podnevno ili noćno spavanje)

cipela nikad nema na hodniku jer su u ladičaru za cipele a šlape (naše) i za goste u jednoj košarici u hodniku

nisam tiranin, ne silim ni sebe ni njih, al neki red se zna....

desi se da se prašina ne obriše 5 dana, ili se jedan mjesec ne operu prozori, ali onak "s površine" je uglavnom sve "pod kontrolom"...

osim suđa u sudoperu to mi je bolna točka
al dobit ću i ja perilicu,kad tad....

i ne, ne robujem kući.... svaki dan smo vani...il u šetnji, il u posjeti, il u šopingu i još stignem i surfati navečer (po netu,ne doslovce ) ....

samo je stvar organizacije i da se svaka stvar nakon upotrebe proba vratiti na svoje mjesto....