Citiraj Solange13 prvotno napisa Vidi poruku
heh, i ja volim poput mnogih ovdje, da je uredno.. but...
spasila bi se jedino da mi gosti svakog dana dolaze, jer onda silom prilika brzo dovedem u red. (kakav-takav)
spavaca nije spavaca, vec veseraj, na dasci za peglanje imam 80 cm visoko BRDO robe za peglanje, a to nije jedina lokacija te robe. imam spavacu od preko 20 m2, i upravo od jednog njenog dijela planiram pregraditi walk in ormar/sobu, u koju cu preseliti brem dio svoga nereda, i nadobudno se nadam da cu se spasiti. a u dusi sam totalni minimalist, idealist, a nasla sam se zatrpana svim tim stvarima i materijalnim. dok nije bilo djece, muz i ja smo imali 70-80% manje stvari, iako je tu bilo nasih sportskih stvari, rola, pedula, i slicnog.. koje vise ni ne znam di su... umorile se od cekanja boljih dana i nestale.
najbolje da organiziramo neku mrežu posjetaamo na redovitoj bazi pa da moramo sve poskloniti
Istina ja sam jednom tjednima tražila fen jer pojma nisam imala di sam ga šutnila kad su se pojavili nenajavljeni gosti. Našla sam ga u kuhinjskom ormariću sasvim slučajno. Koja domaćica