-
Super tema !
Evo upravo se spremam ( dok su mi dijete i muž tu u susjedstvu ) pobacat hrpetinu stvarčica koja se nalazi na donjoj polici stolića u dnevnom boravku, naime, tu ispod imamo jednu plastičnu posudicu u koju se, kao, trpaju sitnice tipa kapi za nos...samo kaj sad tu stoji milijun dijelova komadića "gluposti" iz kinder jaja npr.konjić u milijun komadića,lastike nekakve, par kvačica,žniranci ( pojma nemam od kuda se to stvorilo...)i sad ću to sve lijepo samo prevrnut u smeće!
Zapravo, uredna sam ja osoba,ali otkad sam rodila ( kao što netko već napisa ) stalno nešto sklanjam iliti prebacujem na neko mjesto gdje se opet spotičem u to.Imamo kuću, pa su kuglice i stare cipele ( kao trebat će mi još za spremanje drva npr.) i gomila gluposti koje su već odavno trebale završit na smetlištu, lijepo smještene na tavanu ( koji ako tako nastavimo trpat će nam se sve srušit na glavu).Roba...ah...evo hrpetina u košari za peglanje, hrpetina na krevetu jer sam to prebacila tamo jer nije bilo skroz suho, a morala sam novu hrpu stavit na sušilo...Borna ima svoju sobu,srećom,i puno mi je lakše otkad je to tako, jer igračke i njegova roba je sad tamo pa ajde nekako.Ali ono šta me najviše živcira, moj muž je pomalo "frik" na dodatke tehnici, to su kilometri kabela koje vire iz i oko kompjutera, jer ispod komp.je ladica koja se izvuče i na kojoj su klavijature, pa su tu slušalice ( koje natakne kad svira jer me izluđuje kad on svirucka a meni taj tren paše tišina ili slično), pa čitač kartica od fotoaparata,pa cd-i, dvd-i, mikrofon...i onda ja to sve potrpam u ormar ( koji je kraj komp.) i odmah sve uredno
, samo kaj treba sve to otpetljat poslije, hihihiih, i onda grinta, i odmah dobije "jezikovu juhu-pospremi si kad ti ne treba pa nećeš poslije sve to pola sata trebat raspetljavat 
Uglavnom, čistim redovito i moja kuma se uvijek divi kako je sve na svom mjestu i uredno, ali ja stvarno imam osjećaj da cijele dane samo pospremam i sklanjam na svoje mjesto sve te stvari.
Ima puno stvari kojima tek trebam nać mjesto, a ako ne nađem onda lijepo u kantu za smeće i gotovo 
Ma zapravo, najviše me smeta prašina i prljavština, a to redovito rješavam, pa onda ajde i nije tako loše kad je koja igračka ili druga stvarčica tamo gdje joj nije baš mjesto.
Šta se obuće i jakni tiče-prije par mjeseci smo konačno napravili ugradbeni ormar u malom hodniku kad se uđe i svi se skidamo tamo i jakne u ormar-bar sam se toga riješila...
Na koncu konca-godinama sam se molila da mi kuća bude kao da je bomba pala, samo neka mi ju neke male ručice imaju raskopat i ostavit tragove malih prstića na upravo opranim prozorima...
( vidi se sve u potpisu ), jer od 10.02.2008. sve je postalo manje važno...
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma