Pokazuje rezultate 1 do 50 od 123

Tema: (ne)urednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Kod mene je stvar raspoloženja, obožavam čisto ali ak sam nervozna i nije mi sve kak treba za pol dana bih mogla pozvat odred za čistoču, užasno volim čisto ali nekad legnem na ugao i gledam taj nered i ne mogu se prstom pomaknut jer mi je takav dan da mi se ništa neda i onda su stolovi puni svega, a inače čistim ko luda, ne znam jel još netko funkcionira kao ja po raspoloženju, jer npr. moja frendica da je neznamti kakve volje uvijek je sve u savršenom redu, ne znam kako joj se da ja bih voljela nekad da sam takva a ne da me netko iznenadi a ja trč po kući da maknem bar ono glavno.

katarinam avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011
    610

Početno

Citiraj Pikana prvotno napisa Vidi poruku
    Kod mene je stvar raspoloženja, obožavam čisto ali ak sam nervozna i nije mi sve kak treba za pol dana bih mogla pozvat odred za čistoču, užasno volim čisto ali nekad legnem na ugao i gledam taj nered i ne mogu se prstom pomaknut jer mi je takav dan da mi se ništa neda i onda su stolovi puni svega, a inače čistim ko luda, ne znam jel još netko funkcionira kao ja po raspoloženju, jer npr. moja frendica da je neznamti kakve volje uvijek je sve u savršenom redu, ne znam kako joj se da ja bih voljela nekad da sam takva a ne da me netko iznenadi a ja trč po kući da maknem bar ono glavno.
    meni užasno smeta kad mi je nešto neuredno, pogotovo kad dođu iznenadni gosti. i ja sam takvog raspoloženja da ću ponekad čistit cijeli dan da sve bude tip top a ponekad mi dođe da mi se neda ni suđe oprat, al u suštini jako volim urednost. više puta me to zasmeta to što drugi ne čiste za sobom pa i ja onda malo štrajkam.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Mi u stanu u spavaćoj imamo veliki ormar, od zida do zida i u njemu je uglavnom sva odjeća, posteljina, deke, stolnjaci i u kutijama još neke sitnice (gluparije). Većinu uopće ne koristim, ali sam dobila u nasljeđe, a i robu mi žao bacati pa je uglavnom pun.
    U dnevoj imamo policu za knjige od poda do stropa na kojoj je i gomiletina gluposti. Evo baš gledam u limenu kutiju u kojoj mi stoje igle i konci. U njoj je i Mašin bodi kojega sam krenula pokrpati prije pa sigurno tjedan dana. Nepoklopljen, bodi viri iz kutije, kutija nasred police, ispred Braće Karamazovih
    Kutna garnitura u dnevoj se može odići i u nju pospremiti stvari pa tu ima svega i svačega (dijelovi kolica, kojekakve jakne koje ne nosimo, neke moje igračke koje sam kao dovukla za Mašu...).
    Mašine igračke su nasred dnevne, ali su uglavnom sortirane po kuitijama i policama.
    U hodniku imamo vješalice i ormar za jakne i cipele, a u njemu je i suđe koje ne koristimo (dobiveno), urkasi za bor, vaga, kojekakve điđe...
    U kupaonici isto imamo visoki ormarić iznad mašine u kojega stanu ručnici, kojekava kozmetika koja se skupila i sl.
    A roba koju ne nosimo, a nije još za pranje? MM-ova je na stolici za kopm (upravo ju peglam leđima). On ju nosi, nosi i onda baci na pranje. Moja visi u jednom dijelu ormara gdje je samo takva odjeća.
    Kuhinjski stol nam je katastrofa. Na njemu kutija s Mašinim igračkama za jedenje, uvijek još neka điđa... Tu sam problem papira za crtanje i reklamih letaka riješila tako da sam na jednu stolicu objesila nekakvu "torbu", baš je šivano za stolicu (nešto prastaro, još od moje stare, iskopala nedavno kod sestre), natakne se na naslonjač i dolje ima kao veliki džep. E tu su papiri, blokovi, bojice, reklamni leci...
    Uglavnom, polica za knjige i samo ugao kutne garniture su nam uvijek neuredni (ako zanemarimo sav drlog od igračaka) jer na njima uvijek neke špangice, baterije, novčići, budalaštine koje M. i ja donosimo iz vana (kestenje, cvijeće...), role WC papira od kojih kao nešto izrađujemo, kreme za ruke i tako. Na kutnoj knjige, časopisi...
    Eh da, u spavaćoj mi kinderbet služi kao spremnik robe za peglanje, a često i opeglane robe. Kad već dijete ne spava u njemu.

Sve ovo što sam opisala je nekome vjerojatno neuredno, tim više što nam stan kompletno izgleda neuređeno (nit' smo šta objesili na zidove, nit imam zavjese, tepihe), no, baš me briga. VAžno je da je čisto. Uglavnom

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •