-
Osoblje foruma
uredan covjek moze biti ili u jako malom prostoru (jer je to bit zivljenja, nema mjesta za neurednost) ili u jako velikom prostoru.
u srednjem u kakvom uglavnom zivimo je prilicno nemoguce, osim ako svi nisu uredni.
ja volim uredno, ali jednostavno poput vas ne stignem. sav bjes, ljutnju i frustraciju sam djelomicno rijeslia selidbom u veliki prostor.
djeca imaju sobu od 15m2 za igracke. ta je neuredna i koma izgleda, cak i oni se cesto tamo neigraju jer ima je sve razbacano.
MM ima radnu sobu (to je kao nasa radna soba, ali ja nemam zivaca biti u tom svinjcu)
nasa spavaca soba, djecija spavaca soba i dnevni boravak i kuhinja su uredni. nema puno stvari, i za cas se sredi.
na krevetima imam jedan prekrivac koji samo izravnas i krevet djeluje jako zategnuto, trosak vremena kroz dan ako 5 min, za sva tri kreveta.
sudje odmah spremam u perilicu, dakle ne spustam ga u sudoper pa slazem u perilicu. tako da prljavao sudje je rjeseno.
djeca smiju u boravak donejti igracku samo s kojom se igraju, kad se prestanu moraju je odnjeti u sobu za igranje (okrutno zvuci ali ja mislim da im prostor od 15m2 nije mali)
na ulazu imam ugradbeni ormar s kliznim vratima u kojem imam police za cipele koje se nose u toj sezoni, vjesalice za jakne i torbe, za sve sitnice o kojima pricate imam ovo , za racune i prospekte i sl. imam ovo. na vrhu dosta visoko imam jednu policu na kojo stoje kisobrani. ormar samo zatvorim vratima i ne vidim te sitnice, ne vidim cipele, ne vidim par torbi i sl. s vremena na vrijeme procistim racune i prospekte, a i s vremena na vrijeme procistim te pretince s tim neredom.
odmah desno od ulaza imam i veseraj. u njemu se nalaze moje drage prijateljice perilica i susilica. dva velika dvokrilna ormara. jedna vjesalica zidna za jakne i polica za detergente, peglu.
na vjesalici stoje jakne koje nosimo, ali ne stanu u onaj ulazni ormar.
imam jednu kosaru u kojoj stoje kape, salovi i rukavice, ispod te vjesalice, a ljeti stoje sesiri i sl.
u ormarima stoje sve druga jakne koje se trenutno ne nose, ali su na dohvat ruke, neopeglani ves, tocnije MM-ove kosulje koje cekaju dan koji ce meni biti zanimljiv da ih opeglam
. posteljina, rucnici. nakit za bor, sve za umotavanje poklona, drustvene igre, koje su vise nego usamljene
.
u kuhinji drzim sve sto tamo treba. ostavu nemam u smislu tamo drzim dio hrane. sva hrana nam stoji u kuhinji.
ostava: u njoj imam sve cipele kojima trenutno nijje sezona. imam plocica za vjerojatno jos jednu kupaonu
, e da tamo drzimo vina i alkohola npica koja rijetko kad vadimo van. pa je do njih i prilicno tesko doci
, i usisavac.
ja sam problem svojih neurednih rjesila da sam im dala njihov prostor, koji je fakat neuredan. sve njihovo ako sami ne pospremam samo odlazem u njihove sobe (npr. MM ostavi neku kutiju u dnevnom boravku, ja je samo odnesem i spustim bilo gjde u radnu sobi, i ona tamo stoji i stoji i stoji, da ne kazem smeta i smeta i smeta
) cak i toj sobi usisavam samo ulazni dio, jer mi se ne da micati sve te kutije.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma