Pokazuje rezultate 1 do 50 od 123

Tema: (ne)urednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Odlično, preokreni, pa u smeće.

to i ja radim kad vidim da je kutija puna dreka. fino u smeće. Nikad nisam požalila
    Nešto slično mi radimo godinama.... Kad se skupi prevelika hrpa igračaka, ja u vreću, pa u podrum. Ako nitko ne pita za njih 6 mjeseci, sele u vrtić. Uvijek je funkcioniralo, ali uvijek mi se nakote viškovi.... Katastrofa!

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Nešto slično mi radimo godinama.... Kad se skupi prevelika hrpa igračaka, ja u vreću, pa u podrum. Ako nitko ne pita za njih 6 mjeseci, sele u vrtić. Uvijek je funkcioniralo, ali uvijek mi se nakote viškovi.... Katastrofa!
    e, ovako i ja radim. i sad, u selidbi, bespovratno je otišlo 6(!) vreća igračaka. i niko za njih pitao nije. ...
    a od pre neki dan primenjujem i jedan savet koji sam nedavno čula: nikad ne idi praznih ruku, uvek ponesi sa sobom nešto što treba skloniti iz jedne sobe u drugu. nema praznog hoda!-)))a korisno je, puuuno gluposti tako nadje svoj "dom"...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj Vishnja prvotno napisa Vidi poruku
    e, ovako i ja radim. i sad, u selidbi, bespovratno je otišlo 6(!) vreća igračaka. i niko za njih pitao nije. ...
    a od pre neki dan primenjujem i jedan savet koji sam nedavno čula: nikad ne idi praznih ruku, uvek ponesi sa sobom nešto što treba skloniti iz jedne sobe u drugu. nema praznog hoda!-)))a korisno je, puuuno gluposti tako nadje svoj "dom"...
    Savjet zlata vrijedan!
    Odličan!
    Sjedi, 5!

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj makita prvotno napisa Vidi poruku
    Savjet zlata vrijedan!
    Odličan!
    Sjedi, 5!
    To je savjet iz knjige Paule Jhung "Kako se riješiti kućanskih poslova"

Pisala sam već o tome. I knjiga isto zlata vrijedi...

Evo linka (prvi koji sam našla): http://www.izloog.com/kako-izbjegava...ve-106609.aspx

litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    To je savjet iz knjige Paule Jhung "Kako se riješiti kućanskih poslova"

Pisala sam već o tome. I knjiga isto zlata vrijedi...

Evo linka (prvi koji sam našla): http://www.izloog.com/kako-izbjegava...ve-106609.aspx
    ne znam za knjigu, nisam citala - al taj savjet mm udjeljuje svim ukucanima od kad znam za njega ne idi nikamo praznih ruku, posebno u vrijeme obroka (i hodanja vamo-tamo na relaciji kuhinja-stol...)

a meni ponekad bas dodje da hodam bez iceg, onako - blejeci

Vishnja avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj litala prvotno napisa Vidi poruku

a meni ponekad bas dodje da hodam bez iceg, onako - blejeci
    hehe...
    ja sam u mom slucaju primetila da, dok imam "force" i sklanjam, tj. nosam ovamo-onamo, kuća izgleda uredno. kad negde posle popodnevne kafe klonem i izgubim ritam, količina nagomilanih stvari raste eksponencijalno sa svakim narednim satom. a onda, kad deca uveče legnu, dodje mi da zakukam na sav glas kad se osvrnem oko sebe i vidim sav taj haos...
    zato se trudim da mi se to ne dešava. sklanjam u hodu, sudoper ispraznim/mašinu napunim još dok su svi budni, pobacam prljav veš u korpu, pojurim devojke i m-a da posklanjaju svoje... ako to uspem, večeri su mi rasterećene...
    jedva čekam da mi stigne knjiga!

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj Vishnja prvotno napisa Vidi poruku
    Uh, ja sam tako odgajana. Pa sad maltretiram MM, dok ideš u kupaonicu, ponesi ovo, kad se vraćaš, uzmi ono s vješalice...
    Dok čekaš da ti zakuha voda za čaj, pospremi...
    Naravno, izgubi se nakon prve "naredbe" i onda ili napravi sve krivo ili me svaki čas zapitkuje što ono treba napraviti...

A i sama stalno to radim, da ne bi slučajno bilo praznog hoda.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •