Pokazuje rezultate 1 do 50 od 123

Tema: (ne)urednost

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Ja bih rekla da su mali.
    No, rekla bih da si popustljiva kao i ja pa će nam vjerojatno tako biti i za nekoliko godina.
    U prilog tome, evo vam ova fotka.
    Dok kuham, hrane svuda oko nas.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ma super je fotka! Tako to treba! Plus, ovo je lokaliziran nered! Ja dopustim da gacaju blato po kući jer ne znam bolje.
    Mislim si da moja mama npr. nikad to nije dopustila jednostavno jer je baka kuhala, a ona nas ganjala ili obratno.
    Ja ne mogu u isto vrijeme i prljave cipele i ručak. A ne mogu pustiti da se djeca deru pred kućom oko toga čiji je štap bolji - bar ne dok mlađe ima 2.5 godina, a veće je jako kao bik, i isto toliko opasno po sebe i okolinu...
    Isto tako mi je fakat bed da ih na divan dan zaključam u sobu.
    Ne znam.
    Stvarno ne znam.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ifigenija ma opusti se, pa naravno da ti je važnije da su na svježem zraku i da se ne ozljeđuju međusobno i da imaju kuhan ručak od toga da nema mrve blata po kući. pa živite, hodate, prolazite, meni je to najnormalnije... nisi ni nesposobna ni ovakva ni onakva, jednostavno si mama s dvoje male djece! a i čini mi se da si prestroga prema sebi, perfekcionistica, malo otpusti

Sika Pika MORAM reći da osim što je Maša preslatka da ste ti tm meni kao blizanci, frapantno sličite!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •