-
Natrii chloridi infundibile, što je to?
Curke please ak mi netko može što brže odgovoriti da li je ovo fiziološka, jer sam tražila fiziološku danas u ljekarnoj a dobila staklenu bocu na kojoj piše ovo gore, pa me strah dati bebici. HVALA
-
-
Puno hvala na brzom odgovoru
-
drugi put traži malo pakiranje s kapaljkom na čepu, ili za ovo veliko nabavi špricu pa tako bebi nakapaj u nosić.Možeš i iz velikog pakiranja pretočiti u malo s kapaljkom.
-
Ma da jučer kupla špricu i tu veliku fiziološku a žena mi nije dala iglu makar ju tražila i onda sam dezinficirala nož razrezala i sad sam bacila tu i poslala muža po novu u ljekarnu jer me strah ne može to nikad biti toliko sterilno.
-
ja sam koristila fiziološku u neke druge svrhe, a s obzirom da mi nisam imala špricu ogulila bih onaj metalni dio oko čepa, pa bi ostao samo čep koji se tada lagano otvara i zatvara.
-
Zasto ti nije dala iglu?? Ja uvijek bez problema dobijem, Mislim sta ce mi boca fizioloske i sprica bez igle?
-
Pikana a za sta koristis tu fiziolosku?
Mislim nije mi jasno zasto mora biti sterilna?
Kod nas je uglavnom u plasticnim bocama, ja kuci vec imam igle na lageru i spriceve. Mi je koristimo za ispiranje nosa, i kad je neki lek bas gadan pomesam ga sa fizioloskom, dete to bas voli.
-
Sterilna mora biti za ispiranje oka,za nos ne.
-
Po mom iskustvu isto ne mora biti sterilna. Glavno da se ona izlijeva, a ne da se išta uranja u fiziološku. Ali, možda tebi treba za neke druge potrebe oko bebe, a ne nosić ili oko.
Ps KayaR predivan avatar, lutka mala ozbiljna.
-
Beti3
-
Treba mi za inhalaciju i u obadvije ljekarne su mi rekli da je bolja ta, kupila sam i iglu, to me podsjeća baš na porod kad sam bila prikopčana na svaša. Pa nisam znala da smije biti obična ipak ide u nosić, a i u uputstvima od inhalatora piše čistit da se što ne prenese, pa me fobija uhvatila pa samo čistim.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma