Teška dvojba.Mene već sad mući pitanje što bih napravila da u drugoj trudnoći moram ležati kao u prvoj...Kad sam nosila Marka hospitalizirali su me u 30 tj zbog prijetečeg prijevremenog poroda,u bolnici sam ležala priključena na tokolizu 24 sata ,izolirana(posjete su bile zabranjene jer je bila sezona gripe!!)i to mi je jako teško palo.Dijete se rodilo 4 tjedna ranije ,sva sreća dobre težine i jakih pluća(naravno dali su mi i konjsku dozu kortikosteroida da mu se razviju pluća!!),ali je dobio jaku žuticu pa smo zaglavili nekoliko dana duze u bolnici.Inaće ,radila sam do zadnjeg dana dok me skoro hitna nije odvezla u bolnicu zbog trudova.NISAM ŠTEDILA SAMU SEBE ,NITI SAM TRAŽILA POMOĆ.GREŠKA!!Obečala sam sebi da ću drugi put biti pametnija,dakle traži pomoć.Unajmi dadilju ,zaposli bake ,djedove ,rodbinu ,prijatelje i muža.Poduzmi sve da se čuvaš i ne završiš u bolnici;ali ako je bolnica jedini način da se smiriš i usporiš onda bolje i idi tamo ležati da izbjegneš barem ljekove dok možeš.Naravno,i da rodiš zdravo i jako dijete u terminu, a ne prije i tako mu pružiš najbolji početak.