Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: kupusići

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno kupusići

ima li negdje kupiti kupusić lutke ili crtiće. imamo jedan crtić i obožavamo ga, jako bi htjeli još, ali ne znamo gdje tražiti. znam da je bilo u turbo limaču, ali čujem da više nema

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Na žalost, nema više. Možda na e-bayu. I nama su predivni.

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

ja kupila kupusićku na Etsy-ju, za neku smiješnu cifru (skuplja poštarina nego lutka )

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Kupusici su zakon.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

a jel ima netko neki crtić s njima. mi imamo "Kućica na drvu", trebamo bilo koji drugi sinhronizirani

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

vještičice jel Etsy funkcionira po principu aukcija ili je to ta cijena koju vidiš? puno ti hvala, nisam ni znala za tu stranicu

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Cijena je ta koju vidiš, nema nadmetanja. Moraš se prvo registrovati da možeš kupovati.
    Ako nema izlistan s(kršitelj koda)ing za "Everywhere else" onda kontaktiraš prodavca (privatnom porukom, koja se kod njih zove "conversations", od milja "convo") i pitaš jel' šalje pakete u tvom pravcu i pošto je to. Onda prodavac doda tvoj s(kršitelj koda)ing, i obično napiše da je listing rezervisan za tebe da ti neko to ne mazne ispred nosa.
    I, da, treba ti PayPal account za plaćanje.

Evo naše kupusićke koja se sad odaziva na Andreja (što baš Andreja nemam pojma, to samo šmizi zna )

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Kupusići su stvarno super!
    I mi imamo nažalost samo "Kućicu na drvetu" i jednu lutku. Dobili smo ih dok su Kupusići bili aktualni: crtić besplatno uz neku kupnju u TL, lutku na dar nekim povodom. Prekasno smo skužili koliko su dobri. Svejedno mislim da ponuda svih uobičajenik artikala nije bila bogata kao za, recimo, Ulicu Sezam. Lutaka je još i bilo... Šteta što nije dulje potrajalo, stvano su odlični.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

puno hvala

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •