-
kupusići
ima li negdje kupiti kupusić lutke ili crtiće. imamo jedan crtić i obožavamo ga, jako bi htjeli još, ali ne znamo gdje tražiti. znam da je bilo u turbo limaču, ali čujem da više nema
-
Na žalost, nema više. Možda na e-bayu. I nama su predivni.
-
ja kupila kupusićku na Etsy-ju, za neku smiješnu cifru (skuplja poštarina nego lutka
)
-
-
a jel ima netko neki crtić s njima. mi imamo "Kućica na drvu", trebamo bilo koji drugi sinhronizirani
-
vještičice jel Etsy funkcionira po principu aukcija ili je to ta cijena koju vidiš? puno ti hvala, nisam ni znala za tu stranicu
-
Cijena je ta koju vidiš, nema nadmetanja. Moraš se prvo registrovati da možeš kupovati.
Ako nema izlistan s(kršitelj koda)ing za "Everywhere else" onda kontaktiraš prodavca (privatnom porukom, koja se kod njih zove "conversations", od milja "convo") i pitaš jel' šalje pakete u tvom pravcu i pošto je to. Onda prodavac doda tvoj s(kršitelj koda)ing, i obično napiše da je listing rezervisan za tebe da ti neko to ne mazne ispred nosa.
I, da, treba ti PayPal account za plaćanje.
Evo naše kupusićke koja se sad odaziva na Andreja (što baš Andreja nemam pojma, to samo šmizi zna
)
-
Kupusići su stvarno super!
I mi imamo nažalost samo "Kućicu na drvetu" i jednu lutku. Dobili smo ih dok su Kupusići bili aktualni: crtić besplatno uz neku kupnju u TL, lutku na dar nekim povodom. Prekasno smo skužili koliko su dobri. Svejedno mislim da ponuda svih uobičajenik artikala nije bila bogata kao za, recimo, Ulicu Sezam. Lutaka je još i bilo... Šteta što nije dulje potrajalo, stvano su odlični.
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma