Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: vlakići chuggington????? ima li gdje?????

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno vlakići chuggington????? ima li gdje?????

haj......dal je netko negdje vidio dvd s ovim vlakićima.....kako bi moj sin rekao S OĆICAMA I USTIMA......
    gdje bi to mogla kupiti?????

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

I ja bi! Preslatki su!

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

TL, Muller

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

I koliko para?

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

nisam sigurna, ali čini mi se isto/slično kao i tomica

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

hvala......moram ići to kupiti...ludi smo za tim.....čekamo i brojimo dane do vikenda...a tak brzo završeee...

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

EVO LINK ZA CRTIĆ CHUGGINGTON, SINKRONIZIRANO NA HRVATSKI http://www.njuskalo.hr/tv-oprema/chu...-oglas-2245138

pepi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

u Muleru su koštali 50 kn.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Samo da javim da su u TL jeftiniji dosta nego u mulleru. Jedan vlakić u mulleru 50, u TL 40 kn. Dosta velika razlika... TL ih dobio tek pred Božić...

tomita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Mislim da žena traži DVD s crtićima. Ja nisam dosad nigdje vidjela iako smo i mi obožavatelji.
    Dosta sam razočarana Chuggington setovima za igru. Nisu kompatibilni, pa se pruge ne mogu spajati. Mi recimo imamo onaj set s lupingom i još pojedinačne tračnice i to se ne može zajedno spojiti. I taj luping nema dovoljno snage za izbaciti vlakić u petlju, niti kad su baterije nove. Osobito ove velike metalne (Vili, Koko, Brunu). Jedino smo uspjeli neki nali vatrogasni vagon i još jedan mali vlakić okrenuti kroz petlju. Pravo razočaranje. Koliko novaca potrošeno (sigurno više od 800kn, to je dobio na različitim stranama, ja ne bi nikad toliko love na to potrošila). Uglavnom, nisam nimalo zadovoljna.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

jme tomita...dobro da si rekla. Onda nećemo ni kupovati....pa ne mogu vjerovati da su nekompatibilni!! MI imamo praonicu i stalno mislim kupit tračnice...sad niti neću.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj tomita prvotno napisa Vidi poruku
    Dosta sam razočarana Chuggington setovima za igru. Nisu kompatibilni, pa se pruge ne mogu spajati. Mi recimo imamo onaj set s lupingom i još pojedinačne tračnice i to se ne može zajedno spojiti. I taj luping nema dovoljno snage za izbaciti vlakić u petlju, niti kad su baterije nove. Osobito ove velike metalne (Vili, Koko, Brunu). Jedino smo uspjeli neki nali vatrogasni vagon i još jedan mali vlakić okrenuti kroz petlju. Pravo razočaranje.
    i mi imamo petlju ali do sad s njom nismo imali nikakvih problema, sve vlakove je okrenula, pa čak i kad smo spajali 2 u kompoziciju. baterije smo stavili kad smo kupili i još uvijek imamo iste i sve radi najnormalnije
    meni je jedini minus kod te pelje što je preprebučna, ko mlinac za kavu.
    i što mora biti na tvrdoj podlozi, nema šanse da radi kako treba na tepihu (ali to se može riješiti tako da se stavi knjiga/karton ispod mehanizma za lansiranje, onda radi normalno i na tepihu)

dodatnu prugu nemamo a očito je nečemo ni kupovat ako nije kompatibilna

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •