-
Ne znam baš. Ne mora se ni trčati za loptom po igralištu, ni spuštati po toboganu, ni crtanje nije toliko bitno u životu za većinu ljudi. Djeca vole i staviti krila na leđa i glumiti leptire/vile. A valjda će djeca skužiti nekako da je jedenje i kuhanje bitno u životu. To vide na primjeru kod kuće, gdje se i usađuju najvažnije vrijednosti.
Previše se brinete oko nekih stvari. Generacije su odrasle uz bajke o Snjeguljici/Pepeljugi/Trnoružici. Ljepotice su dobre, uvijek sretno završe itd. Normalnim ljudima je jasno da je to daleko od stvarnosti, već u ranoj dobi se u životu nauče takve lekcije.
-
da tako ja velim za susjedovog malog... "A valjda ce skuzit ovo ili ono"...ali za svoje dijete zelim biti sigurna da sam i nesto napravila da tako bude...za to mame sluze..
-
Ok, za svoju djecu garantiram da su od prvog dana znali da trebaju jesti. Za susjedovog malog ne znam, ni za drugu djecu. Mene vide svaki dan da im kuham i pripremam hranu, puno puta mi pomažu. Možda je to preležerno od mene, priznajem
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma