Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 53 od 53

Tema: Kutak za šminkanje u vrtićima

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ne znam baš. Ne mora se ni trčati za loptom po igralištu, ni spuštati po toboganu, ni crtanje nije toliko bitno u životu za većinu ljudi. Djeca vole i staviti krila na leđa i glumiti leptire/vile. A valjda će djeca skužiti nekako da je jedenje i kuhanje bitno u životu. To vide na primjeru kod kuće, gdje se i usađuju najvažnije vrijednosti.
    Previše se brinete oko nekih stvari. Generacije su odrasle uz bajke o Snjeguljici/Pepeljugi/Trnoružici. Ljepotice su dobre, uvijek sretno završe itd. Normalnim ljudima je jasno da je to daleko od stvarnosti, već u ranoj dobi se u životu nauče takve lekcije.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

da tako ja velim za susjedovog malog... "A valjda ce skuzit ovo ili ono"...ali za svoje dijete zelim biti sigurna da sam i nesto napravila da tako bude...za to mame sluze..

Honey avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Ok, za svoju djecu garantiram da su od prvog dana znali da trebaju jesti. Za susjedovog malog ne znam, ni za drugu djecu. Mene vide svaki dan da im kuham i pripremam hranu, puno puta mi pomažu. Možda je to preležerno od mene, priznajem

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •