Citiraj tua prvotno napisa Vidi poruku
To sto ti je pratnja medicinski radnik moze biti i otezavajuca okolnost, ako imas zelja vezanih za fizioloski porod. bar po onome sto ja vidim, malo ih je koji vjeruju u prirodu ljudskog tijela, skloniji su pronalaziti lijek za neko stanje (znam babicu koja je sredila kceri cr da se jadna ne muci). bitnije ti je kakav stav ona ima, kakav je njen porod bio. ali kazes da je upoznata s tvojim zeljama, pa onda bude ok. morala sam ovo napisati, jer ono sto jos i danas poucavaju u skolama za medicinare su po meni strahote.
tua,nemoj se ljutiti ali nije u redu da je plašiš...bez obzira tko bio pratnja nešto nažalost može poći krivo...
slažem se sa tobom da se u školama uče nekad i gluposti koje nemaju veze sa realnošću...
praksa je jedno,teorija drugo...u medicini 1+1=2 ne vrijedi...
katarinam želi podršku osobe kojoj vjeruje i želi biti sigurna da ta osoba bude njezin "glasnogovornik"
tj.da se pobrine da dobije koliko-toliko porod kakav želi...
i koliko sam shvatila želi porod na stolčiću,pa opet treba netko biti sa njom...
što se tiče poroda šogorice,ona nažalost još nije rodila...pobornica je apsolutno prirodnog poroda(najradije bi rodila doma-ako ikada bude)...dakle nije zatucana koza kojoj su u medicinskoj školi isprali mozak...
btw.ja sam ta šogorica..
pozzzz..