Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Dvostrana ploča-edukativna ili samo za igru ?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno Dvostrana ploča-edukativna ili samo za igru ?

Mislim na one ploče što se na jednoj strani piše kredom, a na drugoj se pomoću magneta nižu slova i brojevi, zanima me koliko se ona stvarno sviđa vašim klincima , igraju li se s njom , da li se pomoću tih magnetnih slova i brojevi mogu više zainteresirati za učenje istih ... Pitam se zapravo koliko se isplati dati te novce za nju...

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi imamo onu iz Ikee (kao štafelaj, na nju se mogu razvlačiti role papira za crtanje).
    U opticaju je i nakon 6 godina. Crtanje, igranje škole... Meni služi kada s njima učim pa pišem brze zadatke na ploču, pitanja itd. koristimo i papir ali zanimljivo im je na ploči, onda je kao prava škola)
    Magnete nismo nikada koristili. Kredu vrlo rijetko jer se trusi, pa se zaprljaju, ujedno treba ploču oprati s vremena na vrijeme. Koristimo bijeli dio s flomasterima.

Dakle nama odlično služi, samo zauzima mjesta pa ju pokatkada spremim iza ormara, no oni opet vade ...

Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Nama je ta ploča iz Ikee najbolja investicija ikad, u opticaju svakodnevno od
    treće pa do evo osme godine

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Moji je baš i ne koriste puno, ali koriste onda kad ih ja motiviram, onda je izvor velike zabave. Igramo se, pišemo i tako.
    Ali da je sami uzmu i napadnu - to ne.
    Ipak, mislm da će to biti više hit kako rastu (sinu je 5.5, kćeri 2.5), jer su dosad samo upadali u konflikte tko piše kad, po kojem dijelu i koliko... što je meni koma ako kuham ili nešto, pa onda bolje da je i ne diraju ako će se samo kačit čija je.

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Mi nismo nikada imali ploču (nema mjesta) ali bila bi dočekana s velikim veseljem.

Umjesto ploče imamo kofer s tim priborom, jedna strana mu je tamna (za kredu), a druga bijela (po tome se piše flomasterima na bazi vode). Veličina površine za pisanje je malo veća od A4. Bijela strana ima unutra metalni sloj, a u koferu su magneti (to su koristili kao mali, sad rijetko).

Jedna od najisplativijih igračaka, koriste to već dosta godina. Isto, jedna od rijetkih igračaka s kojom se igraju zajedno i istovremeno (igra škole je omiljena dugo vremena - poučavaju plišane igračke).

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

i nama je to jedna od najisplativijih igračaka

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Mi nismo nikada imali ploču (nema mjesta) ali bila bi dočekana s velikim veseljem.

Umjesto ploče imamo kofer s tim priborom, jedna strana mu je tamna (za kredu), a druga bijela (po tome se piše flomasterima na bazi vode). Veličina površine za pisanje je malo veća od A4. Bijela strana ima unutra metalni sloj, a u koferu su magneti (to su koristili kao mali, sad rijetko).

Jedna od najisplativijih igračaka, koriste to već dosta godina. Isto, jedna od rijetkih igračaka s kojom se igraju zajedno i istovremeno (igra škole je omiljena dugo vremena - poučavaju plišane igračke).
    Ja bih samo zaslinila - dvoje djece, pa se zajedno igraju, i podučavaju plišance.
    Hoće li to i kod mene biti?
    Moji se još uvijek većinom otimaju. Tj. malena bez srca i skrupula otima starijem, pa se biju.
    Kad će to proći?

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Kažete uglavnom ,isplativa stvar . A ja sam i dalje u dilemi , naime D.uopće nije zaintersiran za crtanje bilo kojim načinom , slova i brojke kad samo spomenem , odgovara : daj me pusti , pa se baš pitam da li bi ova ploča što promjenila u tome ili bi kao i većina ostalih igračaka brzo postala dosadna... Razmislit ću još.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj studena prvotno napisa Vidi poruku
    Nama je ta ploča iz Ikee najbolja investicija ikad, u opticaju svakodnevno od
    treće pa do evo osme godine
    Ovako nekako, samo što smo tek na 4 i pol godine. T. ju obožava, stalno nešto šara.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj CAPPY prvotno napisa Vidi poruku
    Kažete uglavnom ,isplativa stvar . A ja sam i dalje u dilemi , naime D.uopće nije zaintersiran za crtanje bilo kojim načinom , slova i brojke kad samo spomenem , odgovara : daj me pusti , pa se baš pitam da li bi ova ploča što promjenila u tome ili bi kao i većina ostalih igračaka brzo postala dosadna... Razmislit ću još.
    Ne znam ako sam nešto pomiješala, ali čini mi se da je na nekom topicu o (ne)crtačima bilo govora o tome kako te velike površine poput ploče potiču na crtanje. Možda da za probu zalijepiš na zid neki veliki papir pa ćeš vidjeti ako će ga zanimati.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Citiraj Balarosa prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam ako sam nešto pomiješala, ali čini mi se da je na nekom topicu o (ne)crtačima bilo govora o tome kako te velike površine poput ploče potiču na crtanje. Možda da za probu zalijepiš na zid neki veliki papir pa ćeš vidjeti ako će ga zanimati.
    Dobra ideja Bome ću ovo pokušati danas.

Hajdi avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

ja imam devojčice, stočić-ploča je u opticaju 8 godina valjda.

Kad je položena ili služi za crtanje ili slaganje puzli, ili kao sto za kafu.
    Izgrebala se malo unutrašnja strana, sigurno su neki gosti šarali hemijskama.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj CAPPY prvotno napisa Vidi poruku
    Dobra ideja Bome ću ovo pokušati danas.
    Ali pazi, mi smo tako zaljepili na jedan zid pa cim nismo gledali malac je crtao po drugom zidu gdje nije bio papir

spring avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mi imamo takvu ploču iz Lidla. M.voli crtati kredama po njoj iako mislim da nam prava upotreba ploče tek dolazi.

Balarosa avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Ali pazi, mi smo tako zaljepili na jedan zid pa cim nismo gledali malac je crtao po drugom zidu gdje nije bio papir
    Javit će s Cappy sutra s <gruba riječ> <gruba riječ> <gruba riječ>

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Imali smo mi i to i bilo je super.

TRIK (da dijete ne pomisli da je šaranje po zidovima dozvoljeno): Nije bilo zalijepljeno na zid nego na vrata i na veliki kamin (prije nego smo ga srušili).

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Javit će s Cappy sutra s <gruba riječ> <gruba riječ> <gruba riječ>
    Ma sve je u redu, osim što je tata gnjavio da će ostati tragovi od selotejpa na zidu, ali to smo zanemarili.Bilo je to D.zanimljivo jer je bilo nešto novo, vidjet ćemo hoće li ostati zanimljivo i narednih dana ili ne.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •