Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Što kad nema 5 u 1?

sunašce avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno Što kad nema 5 u 1?

Dakle,problem je kao i u naslovu.Cijepili smo dijete Glaxovim 6 u 1 sa 2 mjeseca i opet sa 4(jer nam sestra nije napomenula da moramo kupiti 5 u 1 pa ja pedijatrica rekla da je možemo cijepiti sa 6,a da za drugi put(kad bude imala 6 mj.)nabavimo 5 u 1,međutim njega NEMA.I što sad?Da li je ponovno cijepiti sa 6 u 1 ili Pedijacelom 5 u 1.Ja se nekako bojim ponovno ju cijepiti protiv hepatitisa,nekako mi je to previše...Što vi mislite,da li je netko možda imao takvu situaciju,please................

sunašce avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Pa zar nitko?

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ne razumijem, zašto kupujete 5u1, mi smo cijepili sa 5u1 i bilo je besplatno, pedijatar ga ima u frižideru???

mrkvica05 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

I mi smo tako kombinirali. Naručili smo to GSK cjepivo u ljekarni na Dolcu (jednom ga nismo ni trebali čekati jer su ga imali u ljekarni, inače čekaš oko 5 dana). Mislim da se ljekarna zove Frebel.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa Vidi poruku
    Ne razumijem, zašto kupujete 5u1, mi smo cijepili sa 5u1 i bilo je besplatno, pedijatar ga ima u frižideru???
    kupuju cjepivo drugog proizvođača

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    kupuju cjepivo drugog proizvođača
    S kojim razlogom??

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pa, to treba pitati one koji kupuju, a i pedijatre koji prodaju, a meni se kao neovisnom promatraču čini da je zavladalo nekakvo opće mišljenje da je cjepivo od GSK "bolje", čak sam pročitala i da je "pročišćeno", te da ima manje nuspojava.

sunašce avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Oprostite što me nije bilo,komp.mi malo-malo šteka.Što se tiče ovoga zašto sam ih cijepila Glaxovim cjepivom,prvu curicu smo cijepili s njim i nije bilo apsolutno nikakvih nuspojava i zato smo odlučili i drugu.Samo onda(prije 5 godina)nije bilo nikakvih problema prilikom nabavke tog cjepiva,a danas su stvari malo drugačije.Meni nije jasno zašto UOPĆE dozvoljavaju da se započne cijepljenje s tim cijepivom ako nema 5 u 1?Da sam znala da će doći do takve situacije možda bih dvaput promislila s čime cijepiti dijete.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •