Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Prodojeći pedijatar u Zadru(?)

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno Prodojeći pedijatar u Zadru(?)

Curke iz Zadra, molim pomoć.
    Sa dosadašnjom pedijatricom sam TOTALNO nezadovoljna, da je bilo po njenom ne bih dojila nikako(a s ponosom punimo 17 mj. staža!!), a da ne spominjem ostale probleme koje nam je stvorila iz ničega, samo zato što nismo "po tablicama i krivuljama"...
    Planiram drugo dijete, prebacila bi i djevojčicu odmah.

Lotta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Baš nitko nema da je sretan sa pedijatrom u Zadru??

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Mi smo kod dr Kujundžić, nama je ok.

Smokvica. avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Moja frendica hvali Baraku, pa ako ga mozes probaviti.. ja ga nacrtanog ne mogu vidit.

nevenera avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ja sam kod dr bakamaz, jedina je bila na predavanju dr newmana, ako se ne varam. inače mi je s tinom bila velika potpora u dojenju. ovaj put je komentirala dobitak, no mislim da nije skužila kad smo izašli i koliko smo dobili. dosta sam joj to zamjerila. na prvoj kontroli je bila super.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Koliko znam Baraka nema svoju ordinaciju, kod naše dr često naletimo na njega, odrađuje par dana popodnevnu smjenu ili jutarnju, kako kad. Mislim da kod još nekih privatnika tako ulijeće na dane. Meni on isto nije legao jer dobivam informacije od njega na kapaljku, mada sada s N kad je veća je odličan, puno mu bolje ide s većom djecom nego s bebama.

nevenera avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

meni baraka nije prodojeći. bar po onome što sam vidjela u bolnici. i kao što kaže erina nema svoju ordinaciju.

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj nevenera prvotno napisa Vidi poruku
    meni baraka nije prodojeći. bar po onome što sam vidjela u bolnici.
    Potpis na ovo!

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Mi smo kod dr. Čakaruna i izrazito smo zadovoljni od početka. Nije forsirao ni dohranu ni AD, topao i pristupačan, po pitanju djetetovog dobivanja na kilaži je vrlo realan-radije manje na majčinom mlijeku nego duplo na AD. Uglavnom, za njega sve preporuke.

Gabrielle avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Takoder smo kod dr cakaruna, i jako sam zadovoljna s njim. Malac ima atopijski i ped je rekao sto duze dojiti, nije ni nas forsirao s dohranom, svida mi se sto svakog malog pacijenta uzima kao individuu, ne drzi se tih tablica kao pijan plota, sto je meni bilo recimo vazno jer sam rodila dijete od 5400, bio je iskljucivo dojen i dobivao 700 g u pocetku, dok su drugi dobivali kilu i vise. I zaista brine za pacijente koliko sam imala priliku vidjeti, jucer sam bas prisustvovala situaciji gdje je njegova sestra zvala neku mamu i spotala ju jer nije bila na kontroli s djetetom vec dugo a trebala je donijeti nalaze eeg-a i jos neato, doslovno joj je rekla da je dr ljut na nji. sto sam ja prvi puy u zivotu dozivjela i odusevio me takav pristup. eto

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •