Pokazuje rezultate 1 do 14 od 14

Tema: Noćna ptica

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno Noćna ptica

Tako bi ja okarakterizirala svog sinka. Uzasno sam ljubomorna na roditelje koji svoju djecu spremaju spavati u 8 navecer. Od nekih godine dana pocelo je sve duze uspavljivanje sve dok nije doslo do toga da prije 10 neide u krevet jer nema smisla. Onda je pocelo uspavljivanje do ponoci pa sam, nakon godine dana takvog zivota gdje je trpio i moj bracni i drustveni dio, odlucila da ce ici spavati sam, uz crtic. I to funkcionira, upalim mu crtic, on legne i gleda crtic 2 sata... Uzalud moje objasnjavanje da je vrijeme za spavanje. Probala sam lec s njim pa gledat crtic ali ja zaspim prije njega.
    Ujutro se za vrtic dizemo u 8 i 15, probala sam s ranijim dizanjem ali onda duze spava u vrticu pa je onda navecer jos gore. Ako neide u vrtic onda spava i do 10 i preskace popodnevno spavanje...
    Ono sto me ustvari najvise smeta je sto mi roditelji kojima djeca idu rano spavati kazu da sam si sama kriva a ja ne znam gdje sam to pogrijesila. I nervira me zgrazanje kad kazem kad mi dijete zaspi...
    A sta da radim??
    Posljednje uređivanje od koksy : 08.02.2011. at 18:51

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •