Pokazuje rezultate 1 do 11 od 11

Tema: Kristali (nakit), znacenje i terapija

Bumbalu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno Kristali (nakit), znacenje i terapija

Na netu ima stvarno jako puno opisa o dragom i poludragom kamenju, mene interesira, ako netko zna nesto o kristaloterapiji i kako se sto nosi molim da napise:

- da li osoba rodjena u travnju moze nositi djiamant na ljevoj ruci a crni oniks na desnoj

kako oni medusobno se slazu?

Bas me zanima

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Draga, na krivom si forumu...

Nema jednostavnog odgovora na tvoje pitanje. Isto kao što pojedina hrana ne odgovara svakoj osobi (rođenoj u travnju ili bilo kojem drugom mjesecu), tako ni plemeniti metali i kristali ne djeluju isto na svakog čovjeka. Nekome to može biti super, a ista kombinacija će nekom drugom biti loša. Kaže se da dijamant povoljno utječe na duhovnost, a crni oniks stabilizira emocije i povezuje sa zemljom. Valjda.

Inače, ako je osoba koja nosi kristale i plemenite metale dovoljno osjetljiva, i sama će brzo otkriti njihov učinak na svoj organizam (auru i tako dalje). Kažu da čak nije svejedno ni na kojem prstu se nosi prsten, a ne samo lijeva ili desna strana. Ne bavim se time pa ne znam.

Probaj ovdje pitati, ekipa se bavi time i znaju više o kristaloterapiji: http://www.alternativa-forum.com/kri...meniti-metali/

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ma, super se slažu.
    ako imaš novaca za dijamante i onikse, možeš biti rođena i u prosincu.

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    ma, super se slažu.
    dobrrraaa
    iako se slažem s Peterlin, nije baš za ovaj forum,link koji ti je dala je puno bolje mjesto.vjerujem da ima nešto u liječenju kristalima.skromno bi tvrdila da to ovisi više o tvojoj osjetljivosti nego po mjesecu rođenja,jer je slično kao i horoskop, različiti karakteri,a isti znak ne znači da odgovara ista stvar.
    kao i sve što se na ovom svijetu nudi,mislim da je najbolje sam za sebe otkriti što ti paše,a što ne.

Bumbalu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj mujica prvotno napisa Vidi poruku
    ma, super se slažu.
    naime isti su dobiveni na poklon od bake, prenose se vec dugi niz godina

Bumbalu avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

hvala Peterlin / Iris, idem vidjeti na taj link.

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Bumbalu prvotno napisa Vidi poruku
    naime isti su dobiveni na poklon od bake, prenose se vec dugi niz godina
    vidiš,npr.meni je to više za razmotriti nego međusobno slaganje kristala,jer vjerujem da predmeti "pokupe" vibru osobe koja ih dugo nosi,a obzirom da je dugo u obitelji sigurno ima "nakupljene" energije,e sad kakve,ne bih znala
    ali dobro,to je samo moje vjerovanje...

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Iris prvotno napisa Vidi poruku
    vidiš,npr.meni je to više za razmotriti nego međusobno slaganje kristala,jer vjerujem da predmeti "pokupe" vibru osobe koja ih dugo nosi,a obzirom da je dugo u obitelji sigurno ima "nakupljene" energije,e sad kakve,ne bih znala
    ali dobro,to je samo moje vjerovanje...
    Ima načina kako se to čisti, bar za kristale. Morska voda, sunce i slično... Čitala o tome, nikad probala. Moj obiteljski nakit ionako stoji na sigurnom. Iako sam u pedesetoj, još se ne osjećam spremnom da bih ga nosila. Ne uklapa mi se uz pohabane samterice, he he he...

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

je,je,... s vodom,neke se čak kopa i u zemlju, zanimala sam se ja za svašta,tako i za to

"Iako sam u pedesetoj, još se ne osjećam spremnom da bih ga nosila. Ne uklapa mi se uz pohabane samterice, he he he..."

kad ćeš,ako nećeš sad u zlatnim godinama!!! uostalom,znaš kak nakit odvraća pažnju od pohabanih samterica

Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Oooo, imam ja i drugu odjeću i te kako, ali kad to obučem (i stavim nakit) jer moram ponekad, osjećam se kao u maškarama, to nisam ja. Volim samo srebro od mladosti, a to prolazi i uz pohabane samterice.

Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Oooo, imam ja i drugu odjeću i te kako, ali kad to obučem (i stavim nakit) jer moram ponekad, osjećam se kao u maškarama, to nisam ja. Volim samo srebro od mladosti, a to prolazi i uz pohabane samterice.
    vidim da imamo nešto zajedničko- i ja obožavam srebro
    prolazi i uz trenirke koje su mi trenutno sastavni dio "dnevne uniforme"

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •