-
Draga Balto,
Jako mi je žao zbog tvog gubitka... Ja sam nova na forumu i moram ti priznati da sam se odlučila registrirati dok sam čitala tvoju tužnu priču. Jako si me podsjetila na mene, i ja sam mama 3 anđela. U posljednoj trudnoći sam se morala jako paziti, ali sve je upućivalo na sretan završetak. Nažalost trudovi su počeli prerano u 31.tj, rođena je curica. Živjela je tri tjedna, izvrsno napredovala čak su nam doktori rekli zadnji dan da će uskoro kući, a onda je u noći zazvonio mobitel...naša curica je otišla među anđele. Dugo sam krivila sebe, čak i danas, gotovo godinu i pol kasnije, ponekad pomislim da sam možda mogla nešto drugačije napraviti. Znam kako je to kad misliš da si nešto propustila, meni je najteže kad znam da je nisam primila u ruke... I ja sam kao i ti izdajala se do besvjesti, htjela da napreduje ali nije joj bilo suđeno. Sada sam uvjerena da su moja Maris i tvoja Viktorija na nebu zajedno, gledaju nas i znaju koliko smo se trudile da ostanu s nama, koliko ih volimo i da ih nikada nećemo zaboraviti. Znam da ti je neopisivo teško, ali možda će ti biti lakše kada pomisliš na svoju curicu koja je s tobom, a ja imam 3 anđela i svi su na nebu...I nemoj gubiti nadu i biti ljuta na doktore i sebe... Kada te uhvati kriza zatvori oči i moli svog anđela da ti da snage, vjeruj mi da to pomaže, osjetit ćeš da je blizu tebe......
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma