-
Tinek draga jako mi je žao i želim ti svu snagu ovog svijeta. Ja sam nova na ovom forumu i ja sam prije mjesec i 12 dana postala mama anđela,anđela koji se zove karlo.cila trudnoća je bila i više nego savršena,da bi samo dan prije termina mom karliću stalo srce.šta da kažem? Neopisiva bol. Bol koja nikada neće proć,samo ćeš je naučit nosit u srcu. često sa njim pričam,ljubim slike ultrazvuka,postavljam razna pitanja.zašto???!!! Samo dan prije termina,zašto bože?! Ali ne ljutim se na njega,dapače,molim ga više nego ikad. Molim ga da mi da snage da ponosno nosim svoj križ.ja već imam svog josipa-8 god i on mi daje snagu.anđele moj,moj maleni karliću,kako smo ti se samo veselili,ali bog je htio još jednog anđela i izabrao je mene da ti budem mama i ja sam ponosna što sam te nosila ispod svog srca 9 mj.,a u njemu ću te nosit dok sam god živa.anđele moj,i ovim putem,beskrajno te volim. Bože,zagrli ga jednom za mene,molim te,bar jednom,kad ja nisam stigla i daj mu do znanja koliko ga volim. Cure moje drage,drž te mi se.ja se držim svog josipa,držim se vjere da ću imat još jednu bebu kad tad i da ću jednog dana ponovno vidit svog malog karla.doista u to vjerujem.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma