tinek, jako mislim na tebe zadnjih dana i još uvijek nemam riječi...poznajem žene koje su imale dva ili tri visoka pobačaja, a nakon toga dvije ili tri uredne trudnoće i zdrave dječice... ali zamišljam njihovu, a sada i tvoju bol i patnju koja je dio te priče. vjerojatno je prerano da te pitam, ali je li drugi put bol drugačija, veća ili identična ili...?
i sama se bojim drugog puta, pokušavamo, al nova menstruacija me i rastuži i predstavlja olakšanje (kukavički, znam).

nove mame, carlos i nana, tako mi je žao što ste nam se pridružile. moja iskrena sućut vama i vašim muževima. čitajte nas i pišite, tu smo jedne za druge u svakoj situaciji. meni je neizmjerno pomoglo komuniciranje s ovim divnim ženama, sigurno će i vama. tugujte i držite se onih dragih vam ljudi koji vas razumiju i suosjećaju, drugi nek pričekaju do perioda kada ćete osjećati da to možete. iznenadit ćete se koliko će sada takvih biti, ali sve smo mi ovdje shvatile da je to jednostavno tako jer oni ne znaju kakav je osjećaj izgubiti željeno i voljeno djetešce. i ne možete im nikako niti objasniti.