Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: gdje u zg s 3,5 godišnjakinjom

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno gdje u zg s 3,5 godišnjakinjom

pozz,s utra sam u zg službeno i povela bi mm-a i N samnom, gdje ih ostaviti da me čekaju i ubiju vrijeme?sat-dva?Prije sam ih znala u wg odvesti, al sad je tamo dobno ograničenje i on ne može biti s njom...Pretpostavljam da je za zoo hladno i da tamo nemaju što tražiti ha?imate ideje?
    Posljednje uređivanje od pužić : 10.02.2011. at 18:41

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ako bude sunčano kao danas, možeš ih ostaviti na Bundeku ili Jarunu u šetnji. Fora su labudovi koji kruže tamo u nadi da će im netko dobaciti što za klopati. Na gl. trgu imaš klizalište, možda tamo.

Probaj izbjeći igraonicu, gripa je još uvijek. Mada prijepodne sigurno nema puno ljudi. Od kad je dobno ograničenje u Habylandu?

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Hm...ne znam tocno od kad su uveli ali je ogranicenje od 4 do 10 g i roditelji ne mogu nego ostavljas na cuvanje.pitanje jel bi i htjela ostati ona tamo sama obzirom na veliki prostor gdje nije domaca...bila jw par puta al opet...kakve su sanse za maksimir ako bude suncano isplati li se probati jer nije jos tamo bila...za klizanje mm nece ni cuti..

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

maksimir
    ako nece u zoo, ima parkic za male

u zoo-u ce sigurno imati sto vidjeti, makar je zima pa neki spavaju
    sutra ce biti ugodno, do 13 stupnjeva, idealno za prirodu
    Posljednje uređivanje od emily : 10.02.2011. at 20:09

pužić avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ma ona obožava životinje, zoo bi joj bio najbolji provod, samo me zanimalo ima li se što vidjeti tamo u ovo doba god ili je pusto

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Ili u zoo ili na Bundek. Imaju tamo super centar za igru na otvorenom. Nešto kao naš drvengrad, ali nekoliko puta veći. I zanimljiviji. Vidi se već s glavne ceste koja ide uz Bundek. Moji obožavaju ići tamo.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Pokraj City Centra One ima jako dobra Habyland igraonica, jedino što se ulaz plaća.
    Gledam sad radno vrijeme i vidim da petkom rade i ujutro, no to bi još bilo dobro provjeriti telefonom jer su prije radili ujutro svaki dan ali su najavili da će to ukinuti jer nije nikog bilo.
    MM je sa Leom bio dva puta ujutro i bili su sami u igraonici (to glede gripe).

http://www.habyland.com/

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Što se tiče ZOO-a moja kolegica tvrdi da je zimski posjet ZOO-u izrazito zanimljiv jer su one životinje koje ne spavaju puno živahnije nego po ljetu. A postoje i zatvoreni dijelovi.

ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Pokraj City Centra One ima jako dobra Habyland igraonica, jedino što se ulaz plaća.
    Gledam sad radno vrijeme i vidim da petkom rade i ujutro, no to bi još bilo dobro provjeriti telefonom jer su prije radili ujutro svaki dan ali su najavili da će to ukinuti jer nije nikog bilo.
    MM je sa Leom bio dva puta ujutro i bili su sami u igraonici (to glede gripe).

http://www.habyland.com/
    Ma gdje je točno ta igraonica? Uopće ne mogu skontati sad kad razmišljam, gdje bi mogla biti.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

U onoj novoj zgradi kad se skrene prema CC1, tamo gdje je i ono kuglanje tj. bowling.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •