-
Obračun bolovanja
Pokušala sam naći po drugim topicima, ali nisam našla odgovor.
Kako se obračunava bolovanje? Malo me sramota to pitati, ali nikad nisam bila na bolovanju osim na porodiljnom, a sad mi je doktorica otvorila zbog gripe. Koliko sam skužila dobit ću 85% od plaće samo za te dane provedene na bolovanju i to mi isplaćuje poslodavac odnosno škola? Ostali dani u mjesecu se normalno obračunavaju? Netko mi je rekao da se dobije 85% plaće za cijeli mjesec, to je sigurno kriva informacija( i bio bi mi preveliki gubitak)? Ulaze li u prosjek za obračun honorarni sati, smjenski rad? Pliz nemojte mi se smijati zbog ovih pitanja.
-
Izračunaš kolika ti je satnica za taj mjesec. Bruto plaća/dane u mjesecu tu računaš samo radne dane, npr za veljaču je to 20 dana što je 168 sati.. Bolovanje ti se samo računa na dane/sate koje si bila na bolovanju. Ako je to 5 dana to je 40 sati i samo za tih 40 sati ti je iznos 85%. Ostatak kad nisi bila na bolovanju ti je kaoi inače.
Nadam se da sam ti je sada jasnije.
-
Hvala ti, sad kužim. Još me samo zanima pošto imam honorarne sate jel i oni ulaze u satnicu? Dakle to onda ne bi bilo 40 nego više sati. I smjenski rad se tu ne računa?
-
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma