draga moja mislim da sve mi koje smo ovo prosle jednom pusemo na hladno,al zar kod vas nema neke privatne poliklinike koja bi to popratila malo bolje,mislim slj.trudnocu...al opet mi smo u zgb pa vidi koliko nas je samo ovdje .ja cu uskoro seliti u novi stan pa ak ces ikad dolaziti u zgb na neke kontrole,imas krevet kod nas doma...
Citiraj latika prvotno napisa Vidi poruku
tinek dobro ti tvoj doktor kaze, ja isto mislim da je bolje da se pripazis, ja sam poslije poroda odmarala 40 dana, i tad sam i dobila prvu menstruaciju. to ti je jos 10 - tak dana brzo ce to proci.
mi cemo se u sljedecim trudnocama morati vise kontrolirati, ja sam spremna i svjesna da cu morati 9 mjeseci lezati, ali vec znam kako je to jer sam i sa blizancima strogo mirovala. samo sto sam ja u strahu od ovih nasih doktora jer kod nas nitko nema specijaliziran za rizicne trudnoce, za razliku od vas u hr a pogotovo u zgb, a i da negovorim o neonatologiji koja je totalno bezveze, nije cak ni u istoj zgradi gdje je porodiljno nego je udaljena 300 metara, vec me panika hvata od same pomisli....