-
Nika, baš me zanima hoćete uspjeti dobiti boravak i u 3. razredu. Kad sam razgovarala s našom pedagogicom rekla je da jednostavno nema prostora sve dok se ne izgradi škola na Kajzerici (ove godine je cijeli jedan razred prvašića napravljen od djece s Kajzerice)
-
mirjana, zapravo se ni ne nadam jer su stvari posložene tako kako jesu.
no@ da, ne spada u odgojno obrazovne djelatnosti, ako ga se gleda isključivo kao servis za zaposlene, ali pb je puno više od servisa za babysitanje, a sluh lokalne zajednice je jako slab (moram se našaliti)
.
jednosmjenski rad je prva stvar koju trenutno djeca u zg imaju samo u pb, vannastavno druženje svakog dana nakon ručka po sat/dva, gdje su sa svojim školskim prijateljima vani na igralištu (djeca u razredu su iz tri/četiri različita kvarta), te učiteljicu na raspolaganju još koji školski sat pri pisanju zadaće... mora nešto od toga spadati u odgojno-obrazovni dio.
ok, ne mislim da su djeca koja ne idu u pb uskraćena u obrazovanju, nego da taj način upravljanja školom može donjeti neke druge stvari (ukoliko se u nju ne ulaže) gdje će djeca biti uskraćena u obrazovanju.
-
Moj je treći i nema boravka zbog manjka prostora.Kad je on kretao bila su dva prva razreda boravka,a sada je samo 1.Prostor kažu.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma