Pokazuje rezultate 1 do 50 od 81

Tema: Produženi boravak u Zagrebu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    mirjana avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nika, baš me zanima hoćete uspjeti dobiti boravak i u 3. razredu. Kad sam razgovarala s našom pedagogicom rekla je da jednostavno nema prostora sve dok se ne izgradi škola na Kajzerici (ove godine je cijeli jedan razred prvašića napravljen od djece s Kajzerice)

Nika avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mirjana, zapravo se ni ne nadam jer su stvari posložene tako kako jesu.

no@ da, ne spada u odgojno obrazovne djelatnosti, ako ga se gleda isključivo kao servis za zaposlene, ali pb je puno više od servisa za babysitanje, a sluh lokalne zajednice je jako slab (moram se našaliti).

jednosmjenski rad je prva stvar koju trenutno djeca u zg imaju samo u pb, vannastavno druženje svakog dana nakon ručka po sat/dva, gdje su sa svojim školskim prijateljima vani na igralištu (djeca u razredu su iz tri/četiri različita kvarta), te učiteljicu na raspolaganju još koji školski sat pri pisanju zadaće... mora nešto od toga spadati u odgojno-obrazovni dio.

ok, ne mislim da su djeca koja ne idu u pb uskraćena u obrazovanju, nego da taj način upravljanja školom može donjeti neke druge stvari (ukoliko se u nju ne ulaže) gdje će djeca biti uskraćena u obrazovanju.

ellica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Moj je treći i nema boravka zbog manjka prostora.Kad je on kretao bila su dva prva razreda boravka,a sada je samo 1.Prostor kažu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •