Pokazuje rezultate 1 do 50 od 81

Tema: Produženi boravak u Zagrebu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    Nikolina, jasno mi je da ste razočarani, i naravno, poduzmite sve što mislite da je moguće, ali ovo o čemu pišeš je redovita pojava po osnovnim školama, pa ne znam zašto bi Grad nekome bio obavezan osigurati boravak, a drugome ne bi.
    Hvala na podrsci.
    Ne znam da li je to zaista redovita pojava.
    Cujem da npr. u jednoj skoli u NZ svi razredi idu u prijepodnevnu smjenu.
    i ne znam koliko zapravo drugih razreda u Zgb nema boravak. U nasem slucaju to bi bila skoro 4 druga razreda.
    Kada je konkretno rijec o nasoj skoli, mogli su uskladiti prostor s potrebama. Drugacije je u drugim kvartovima gdje su skole izgradene prije vise godina, pa se nije tocno znalo koliko ce biti djece u buducnosti, iako jasno nije isprika.

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Nikolina-Zagreb prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala na podrsci.
    Ne znam da li je to zaista redovita pojava.
    Cujem da npr. u jednoj skoli u NZ svi razredi idu u prijepodnevnu smjenu.
    i ne znam koliko zapravo drugih razreda u Zgb nema boravak. U nasem slucaju to bi bila skoro 4 druga razreda.
    Kada je konkretno rijec o nasoj skoli, mogli su uskladiti prostor s potrebama. Drugacije je u drugim kvartovima gdje su skole izgradene prije vise godina, pa se nije tocno znalo koliko ce biti djece u buducnosti, iako jasno nije isprika.
    U školi u koju ide moje dijete je isto ukinut boravak već u drugom razredu. U drugoj školi u kvartu već godinama ne postoji.

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Mima prvotno napisa Vidi poruku
    U školi u koju ide moje dijete je isto ukinut boravak već u drugom razredu. U drugoj školi u kvartu već godinama ne postoji.
    I sada po tvome bi tako trebalo biti u cijelom Zagrebu.
    To me jako podsjeća na onu narodnu o kravama i crkavanju.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj Nikolina-Zagreb prvotno napisa Vidi poruku
    Drugacije je u drugim kvartovima gdje su skole izgradene prije vise godina, pa se nije tocno znalo koliko ce biti djece u buducnosti, iako jasno nije isprika.
    ima par škola i u mojoj okolini koji imaju samo jutarnju smjenu, nije to do N.Z.

usput ne znam kak je računata škola kod vas, ali kod nas su tada gadno zaribali jer su neke stvari računali po stanovima , a neke po broju stanovnika u naselju, pa su onda prikrpali i dva susjedna manja naselja koja sad spadaju u našu školu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •