-
Gljivice nakon klavocina kod male bebe i nistatin mast?
Moja beba (10 mj) imala je brohitis i pila je klavocin, cijelo vrijeme uzimanja klavocina imala je proljev a nakon toga se sve po pišolini zacrvenilo i to gadno ja mislila od proljeva, međutim to su bile gljivice. Koristimo već 4 dana nistatin mast 2 puta dnevno ali nevidim nikakvog pomaka jedino je prvi dan kad smo ju koristili bilo. Da li netko ima iskustva s tom masti nakon koliko je vremena počela djelovati jer ću poludjeti, na zraku je koliko je to moguće peremo u mlakoj vodi a pomak nikakav. Kakva je uopće to mast koja niš ne djeluje.
-
Administratorica
klasika za klavocin
mi ga više ne pijemo, tražimo neki drugi
ovakve situacije su se duuugo vukle, ali bi se riješile nekako, nakon nekog vremena
svakako preporučam probiotike, npr. biorela. uvijek uz antibiotik, a po mogućnosti i poslije terapije da se crijeva normaliziraju
nemam iskustva s nistatinom
-
Koristila sam i biorelu, ali eto nije pomoglo.Mrzim taj klavocin i nema šanse više da ga moja malecka pije
-
-
Mi jučer dobili betrion pa ćemo vidjeti.
-
Nakon klavocina i dvomjesečnog iskustva s gljivicama preporučam Plimycol mast (koristiti barem tjedan dana i nakon što se crvenilo povuče nakon 2 mazanja) te probiotici Normia LGG(JGL) u prašku, naravno. Ako dojiš, puno vitamina, voća i povrća, da se imunitet poboljša. Nama je zaista pomoglo, jedino šta nam se vraćalo i zbog njegovog, a onda i mojeg pada imuniteta.....
-
Sad ćemo pokušati s ovim betrionom pa ćemo vidit, sad mi spava gola samo sam ju laganom pelenom pokrila da ti gljive više crknu, jadna moja malecka, sve me strah kad će proć.
-
ako su gljivice,betrion neće pomoći, najbolje plimicikol za djecu,tek nakon 3 dana se vide učinci. i mi smo se borili prije 2 god s njima, za poluditi je to.
-
Plimycol je stvarno najbolji za te gljivice, pogotovo u kombinaciji s probioticima.
-
Prošlo od betriona, samo da se ne vrate
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma