Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: Gljivice nakon klavocina kod male bebe i nistatin mast?

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno Gljivice nakon klavocina kod male bebe i nistatin mast?

Moja beba (10 mj) imala je brohitis i pila je klavocin, cijelo vrijeme uzimanja klavocina imala je proljev a nakon toga se sve po pišolini zacrvenilo i to gadno ja mislila od proljeva, međutim to su bile gljivice. Koristimo već 4 dana nistatin mast 2 puta dnevno ali nevidim nikakvog pomaka jedino je prvi dan kad smo ju koristili bilo. Da li netko ima iskustva s tom masti nakon koliko je vremena počela djelovati jer ću poludjeti, na zraku je koliko je to moguće peremo u mlakoj vodi a pomak nikakav. Kakva je uopće to mast koja niš ne djeluje.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

klasika za klavocin
    mi ga više ne pijemo, tražimo neki drugi
    ovakve situacije su se duuugo vukle, ali bi se riješile nekako, nakon nekog vremena
    svakako preporučam probiotike, npr. biorela. uvijek uz antibiotik, a po mogućnosti i poslije terapije da se crijeva normaliziraju

nemam iskustva s nistatinom

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Koristila sam i biorelu, ali eto nije pomoglo.Mrzim taj klavocin i nema šanse više da ga moja malecka pije

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

mojoj je pišolina bila crvena, ko da je spaljena. i peklo je. baš mi je bila muka to gledat
    valjda kombinacija gljivica i koječega od antibiotika
    znam da niš nije pomagalo, znalo je na dane biti bolje ali onda opet isto
    pedijatar nam je preporučio da peremo blagom otopinom hipermangana
    mazali smo kantarionovim uljem i luftali koliko je bilo moguće
    u biti, nema što nismo probali, ali nije išlo (ovo što sam nabrojala je ono što je u našem slučaju upalilo)

znam da je dugo trajalo, ali sad ne bih znala koliko

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Mi jučer dobili betrion pa ćemo vidjeti.

Smajlich avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Nakon klavocina i dvomjesečnog iskustva s gljivicama preporučam Plimycol mast (koristiti barem tjedan dana i nakon što se crvenilo povuče nakon 2 mazanja) te probiotici Normia LGG(JGL) u prašku, naravno. Ako dojiš, puno vitamina, voća i povrća, da se imunitet poboljša. Nama je zaista pomoglo, jedino šta nam se vraćalo i zbog njegovog, a onda i mojeg pada imuniteta.....

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Sad ćemo pokušati s ovim betrionom pa ćemo vidit, sad mi spava gola samo sam ju laganom pelenom pokrila da ti gljive više crknu, jadna moja malecka, sve me strah kad će proć.

Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

ako su gljivice,betrion neće pomoći, najbolje plimicikol za djecu,tek nakon 3 dana se vide učinci. i mi smo se borili prije 2 god s njima, za poluditi je to.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Plimycol je stvarno najbolji za te gljivice, pogotovo u kombinaciji s probioticima.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Prošlo od betriona, samo da se ne vrate

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •