Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: Molim preporuku za 3D UZV

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno Molim preporuku za 3D UZV

Planiram ići na 3D uzv u Zagrebu. Lijepo molim vas koje ste bile ili znate gdje to rade stručno da mi preporučite. Znam više mjesta gdje ga rade, ali tko ga zna stručno očitati?

Teta Eta avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Poliklinika Dr. Podobnika. Nazovi sto prije jer se mora cekati i po mjesec dana a koliko sam skuzila sada kada su praznici zene cesto otkazuju pa imaju tu i tamo rupe.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Dr. Relja, Klinika Supernova, Savska 38. Tople preporuke.

I da se ne iznenadiš, cijena je 600 kuna...

Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj Luna Rocco prvotno napisa
    Dr. Relja, Klinika Supernova, Savska 38. Tople preporuke.

I da se ne iznenadiš, cijena je 600 kuna...
    Baš sam njega mislia preporučit. doc je genijalac

momtobe avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Evo, ja sam danas bila u Zadru kod dr. Vlatkovića, doktor je super-ljubazan, odgovara iscrpno na sva pitanja, ima odličnu, novouređenu ordinaciju, a 3D UZV kod njega košta- 200kn, sa snimanjem na VHS. Ne znam zašto je u ZG toliko skupo!!! Ja sam inače u Zg, tu sam preko praznika...

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

u dubravi u zg, poliklinika harni, mislim oko 400 kn. imaš njihovu internet str., sa brojem telefona. doktotrice su mrak

http://www.poliklinika-harni.hr/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Bila sam kod dr. Podobnika i jako sam zadovoljna pregledom, razgovorom...
    Što se tiče stručnosti mislim da je jedan od najboljih, barem tako tvrdi moj ginekolog( inače i profesor na fakultetu) koji me spojio s njim. Jednom sam na televiziji u emisiji Govorimo o zdravlju, čula da je dr. Podobnik jedan od 5 doktora u svijetu koji radi zahvat uzimanja tkiva iz pupčane vrpce. Mislim da to dovoljno govori koliko je čovjek sposoban.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

a zasto se radi 3-d ultrazvuk?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj tridesetri prvotno napisa
    Na 3-D UZV je slika neusporedivo jasnija, pa čak i laik kao ja, bila sam u stanju raspoznati sve na bebi. Ja sam išla na taj UZV jer sam ne znajući da sam trudna pila neke lijekove. Moj ginekolog je inzistirao da odem kako bi bila mirna da je s bebom sve u redu. Imam vhs s tog pregleda i brdo sličica. Bila sam trudna 16 tjedana i da ti dočaram kakvo je to čudo tehnike, reći ću ti da mi je doktor pokazao ( imam i slikicu )bebine jajnike i klitoris da bi mi rekao da je beba-curica. Na bebinom dlanu gledao je kako je razvijena kost ( ona ispod palca) , mjerio duljinu nosne kosti jer ukoliko su vrijednosti manje upćuje na Downov sindrom.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Citiraj luciana prvotno napisa
    Citiraj tridesetri prvotno napisa
    Na 3-D UZV je slika neusporedivo jasnija, pa čak i laik kao ja, bila sam u stanju raspoznati sve na bebi. Ja sam išla na taj UZV jer sam ne znajući da sam trudna pila neke lijekove. Moj ginekolog je inzistirao da odem kako bi bila mirna da je s bebom sve u redu. Imam vhs s tog pregleda i brdo sličica. Bila sam trudna 16 tjedana i da ti dočaram kakvo je to čudo tehnike, reći ću ti da mi je doktor pokazao ( imam i slikicu )bebine jajnike i klitoris da bi mi rekao da je beba-curica. Na bebinom dlanu gledao je kako je razvijena kost ( ona ispod palca) , mjerio duljinu nosne kosti jer ukoliko su vrijednosti manje upćuje na Downov sindrom.
    aha, sad sam tek skuzila, ja sam uglavnom i bila na 3-d ultrazvucima, a da nisam ni znala da ima neki drugi. prvo jer sam zivjela vani, a u kasnijoj trudnoci sam isla kod dr. podobnika koji ga isto ima.
    je, nevjerovatna je jasnoca tih slikica, sad cete misliti da sam luda, ali imam jednu prekrasnu slicicu iz 12. tjedna na kojoj se tako lijepo vidi profil i nosic, skoro da bi je covijek vec tada prepoznao kako ce izgledati...

irena1l

Početno

Preporučujem ti polikliniku Harni u Dubravi.Doktorice su fakat super!

crvic avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

ja sam danas bila u poliklinici Harni i stvarno su doktorice super!
    preporučam ih svima!

Početno

poliklinika podobnik je super.

možda je malo skuplja, 600 kn, ali tu je uključen ginekološki pregled,testiranje mokraće, 3d ultrazvuk, color dopller, kazeta i slikice, a i doktor je jako ljubazan i strpljiv.objasni ti sve u pojedinosti.
    jedino šta malo duže čekaš kad te naruči,ali samo prvi puta kad ideš.

ja sam sad u 21. tjednu i otpočetka trudnoće idem njemu i jako sam zadovoljna.

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Poliklinika Vili, Deželićeva, dr. Kos ili dr. Latin, svejedno. Odlični su!!!

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

I da, cijena je 400 kuna (dobiješ sve ovo kaj je nabrojano prije), naručiš se oko 2 tjedna prije.

barbie1

Početno

ja sam bila u poliklinici Fenix,prije tjedan dana kod dr.Dubovecak,ali radio mi je obicni UZV.Rekao mi je da nema potrebe raditi 3D.bilo mi je super,300 kn.sve ti objasni,bebac supr!Preporucam!Jedino me zanima da li netko zna da li taj doktor radi u Petrovoj?Da li je bio netko u Fenix-u od vas?E da,imaju i 3D,samo je malo skuplji!

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Sonnya prvotno napisa
    Poliklinika Vili, Deželićeva, dr. Kos ili dr. Latin, svejedno. Odlični su!!!

i ja njih preporucam. bila sam prezadovoljna

sanja30 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Koja je cijena u poliklinici Harni?

Dali je razlika u cijeni izmedju 3D i 4D UVZ, i sto sve dobijes u toj cijeni.

Jer ja npr. nebi isla na pregled ... vec samo na 3 i 4D da dobijemo kaseticu.

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj barbie1 prvotno napisa
    ja sam bila u poliklinici Fenix,prije tjedan dana kod dr.Dubovecak,ali radio mi je obicni UZV.Rekao mi je da nema potrebe raditi 3D.bilo mi je super,300 kn.sve ti objasni,bebac supr!Preporucam!Jedino me zanima da li netko zna da li taj doktor radi u Petrovoj?Da li je bio netko u Fenix-u od vas?E da,imaju i 3D,samo je malo skuplji!
    Ja sam kod njegova pacijentica i kod njih sam vodila trudnocu. Ne, on ne radi u Petrovoj nego u Sisku

Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

I da svakako ih moram pophvaliti divna ekipa

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja za 3D preporučam dr. Kosa u poliklinici Vili. Otišla sam na preporuku frendica koje su također bile kod njega i stvarno je riječ o vanserijskom ultrazvučnom dijagnostičaru.

Cijena je bila 550 kuna i dobiješ DVD sa snimkom. Iskustvo je fakat takvo da vrijedi svake lipe (ček aut moj avatar )

I da, netko je pitao da li to uključuje pregled, odnosno da li se mora na pregled - odgovor je ne ako ne želiš, samo se naručiš za UZV.

Ja samo preporučam da se na taj UZV ide malo kasnije, znači negdje nakon 24 tjedna - onda se na bebaču fakat sve živo vidi. Pravi mali čovječuljak/ka.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Citiraj kuruza prvotno napisa
    Ja za 3D preporučam dr. Kosa u poliklinici Vili. Otišla sam na preporuku frendica koje su također bile kod njega i stvarno je riječ o vanserijskom ultrazvučnom dijagnostičaru.
    Dr. Kos je izuzetan strucnjak. Preporucam od sveg

Datum pristupanja
    May 2004

Početno

I ja od preporucujem 3D kod dr. Milana Kosa (poliklinika Vili). Dr. Kos se brine o nasoj trudnoci i zaista je izuzetan strucnjak s ljudskom notom i pristupacnim stavom. Mislim da je dr. Kos od 8. do 22.01. na godisnjem odmoru, mjenja ga Prof. Visnja Latin.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I ja potvruđujem pozitivna iskustva sa Poliklinikom Vili, posebno prof. Višnja Latin, zahvaljujući njoj moje obe rizične trudnoće su sretno završile.

Datum pristupanja
    Nov 2014

Početno

Ova tema dugo nije akivna, ali da ne otvaram novu nadam se da ce netko vidjeti
    Meni bi trebala informacija za 3d u Puli ako uopce netko to radi ovdje. Guglala sam, ali ne nalazim..

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •