Planiram ići na 3D uzv u Zagrebu. Lijepo molim vas koje ste bile ili znate gdje to rade stručno da mi preporučite. Znam više mjesta gdje ga rade, ali tko ga zna stručno očitati?
Planiram ići na 3D uzv u Zagrebu. Lijepo molim vas koje ste bile ili znate gdje to rade stručno da mi preporučite. Znam više mjesta gdje ga rade, ali tko ga zna stručno očitati?
Poliklinika Dr. Podobnika. Nazovi sto prije jer se mora cekati i po mjesec dana a koliko sam skuzila sada kada su praznici zene cesto otkazuju pa imaju tu i tamo rupe.
Dr. Relja, Klinika Supernova, Savska 38. Tople preporuke.
I da se ne iznenadiš, cijena je 600 kuna...
Baš sam njega mislia preporučit. doc je genijalacLuna Rocco prvotno napisa
Evo, ja sam danas bila u Zadru kod dr. Vlatkovića, doktor je super-ljubazan, odgovara iscrpno na sva pitanja, ima odličnu, novouređenu ordinaciju, a 3D UZV kod njega košta- 200kn, sa snimanjem na VHS. Ne znam zašto je u ZG toliko skupo!!! Ja sam inače u Zg, tu sam preko praznika...
u dubravi u zg, poliklinika harni, mislim oko 400 kn. imaš njihovu internet str., sa brojem telefona. doktotrice su mrak
![]()
http://www.poliklinika-harni.hr/
Bila sam kod dr. Podobnika i jako sam zadovoljna pregledom, razgovorom...
Što se tiče stručnosti mislim da je jedan od najboljih, barem tako tvrdi moj ginekolog( inače i profesor na fakultetu) koji me spojio s njim. Jednom sam na televiziji u emisiji Govorimo o zdravlju, čula da je dr. Podobnik jedan od 5 doktora u svijetu koji radi zahvat uzimanja tkiva iz pupčane vrpce. Mislim da to dovoljno govori koliko je čovjek sposoban.
a zasto se radi 3-d ultrazvuk?
Na 3-D UZV je slika neusporedivo jasnija, pa čak i laik kao ja, bila sam u stanju raspoznati sve na bebi. Ja sam išla na taj UZV jer sam ne znajući da sam trudna pila neke lijekove. Moj ginekolog je inzistirao da odem kako bi bila mirna da je s bebom sve u redu. Imam vhs s tog pregleda i brdo sličica. Bila sam trudna 16 tjedana i da ti dočaram kakvo je to čudo tehnike, reći ću ti da mi je doktor pokazao ( imam i slikicu )bebine jajnike i klitoris da bi mi rekao da je beba-curica. Na bebinom dlanu gledao je kako je razvijena kost ( ona ispod palca) , mjerio duljinu nosne kosti jer ukoliko su vrijednosti manje upćuje na Downov sindrom.tridesetri prvotno napisa
aha, sad sam tek skuzila, ja sam uglavnom i bila na 3-d ultrazvucima, a da nisam ni znala da ima neki drugi. prvo jer sam zivjela vani, a u kasnijoj trudnoci sam isla kod dr. podobnika koji ga isto ima.luciana prvotno napisa
je, nevjerovatna je jasnoca tih slikica, sad cete misliti da sam luda, ali imam jednu prekrasnu slicicu iz 12. tjedna na kojoj se tako lijepo vidi profil i nosic, skoro da bi je covijek vec tada prepoznao kako ce izgledati...
Preporučujem ti polikliniku Harni u Dubravi.Doktorice su fakat super!
ja sam danas bila u poliklinici Harni i stvarno su doktorice super!
preporučam ih svima!
poliklinika podobnik je super.
možda je malo skuplja, 600 kn, ali tu je uključen ginekološki pregled,testiranje mokraće, 3d ultrazvuk, color dopller, kazeta i slikice, a i doktor je jako ljubazan i strpljiv.objasni ti sve u pojedinosti.
jedino šta malo duže čekaš kad te naruči,ali samo prvi puta kad ideš.
ja sam sad u 21. tjednu i otpočetka trudnoće idem njemu i jako sam zadovoljna.
Poliklinika Vili, Deželićeva, dr. Kos ili dr. Latin, svejedno. Odlični su!!!
I da, cijena je 400 kuna (dobiješ sve ovo kaj je nabrojano prije), naručiš se oko 2 tjedna prije.
ja sam bila u poliklinici Fenix,prije tjedan dana kod dr.Dubovecak,ali radio mi je obicni UZV.Rekao mi je da nema potrebe raditi 3D.bilo mi je super,300 kn.sve ti objasni,bebac supr!Preporucam!Jedino me zanima da li netko zna da li taj doktor radi u Petrovoj?Da li je bio netko u Fenix-u od vas?E da,imaju i 3D,samo je malo skuplji!
Sonnya prvotno napisa
i ja njih preporucam. bila sam prezadovoljna
Koja je cijena u poliklinici Harni?
Dali je razlika u cijeni izmedju 3D i 4D UVZ, i sto sve dobijes u toj cijeni.
Jer ja npr. nebi isla na pregled ... vec samo na 3 i 4D da dobijemo kaseticu.
Ja sam kod njegova pacijentica i kod njih sam vodila trudnocu. Ne, on ne radi u Petrovoj nego u Siskubarbie1 prvotno napisa
![]()
I da svakako ih moram pophvaliti divna ekipa![]()
Ja za 3D preporučam dr. Kosa u poliklinici Vili. Otišla sam na preporuku frendica koje su također bile kod njega i stvarno je riječ o vanserijskom ultrazvučnom dijagnostičaru.
Cijena je bila 550 kuna i dobiješ DVD sa snimkom. Iskustvo je fakat takvo da vrijedi svake lipe (ček aut moj avatar)
I da, netko je pitao da li to uključuje pregled, odnosno da li se mora na pregled - odgovor je ne ako ne želiš, samo se naručiš za UZV.
Ja samo preporučam da se na taj UZV ide malo kasnije, znači negdje nakon 24 tjedna - onda se na bebaču fakat sve živo vidi. Pravi mali čovječuljak/ka.![]()
Dr. Kos je izuzetan strucnjak. Preporucam od svegkuruza prvotno napisa
![]()
I ja odpreporucujem 3D kod dr. Milana Kosa (poliklinika Vili). Dr. Kos se brine o nasoj trudnoci i zaista je izuzetan strucnjak s ljudskom notom i pristupacnim stavom. Mislim da je dr. Kos od 8. do 22.01. na godisnjem odmoru, mjenja ga Prof. Visnja Latin.
I ja potvruđujem pozitivna iskustva sa Poliklinikom Vili, posebno prof. Višnja Latin, zahvaljujući njoj moje obe rizične trudnoće su sretno završile.
Ova tema dugo nije akivna, ali da ne otvaram novu nadam se da ce netko vidjeti
Meni bi trebala informacija za 3d u Puli ako uopce netko to radi ovdje. Guglala sam, ali ne nalazim..