Citiraj buba klara prvotno napisa Vidi poruku
za vas koje ste prodavale stanove:
zanima me kako ste odredile cijenu stana kojeg ste prodavale?
po prosječnoj cijeni u kvartu?
kako ste to ocijenile, prateći druge oglase iz kvarta?
mi trenutno gledamo malo oglašene stanove iz našeg dijela grada al naravno da nalazimo na svakakve nebuloze tako da nam je prilično teško odredit prosjek i našu početnu cijenu...
mislim, ljudi ga pretjeraju (a govorimo isključivo o stanovima koji nisu novogradnja)...
ovisi koliko ti je hitno
ako ti nije hitno, možeš za početak staviti višu cijenu i vidjeti hoće li ti se tko javiti, odnosno kad im kažeš cijenu kako će ragirati - iako svi će očekivati nižu, to je normalno
naravno da treba popratiti i konkretnu situaciju na tržištu u odnosu na druge nekretnine u blizini jer to je zakon ponude i potražnje i s te strane tržište diktira cijenu. ako je u tom kvartu puno stanova na prodaju bilo novogradnji bilo starijih, naravno da je cijena samim time niža
i nije nužno da novogradnja mora imati višu cijenu jer ima ljudi koji upravo zato jer znaju na koji se način gradi i koji su sve nedostaci novogradnje uopće ni ne gledaju takve stanove. nama je došao kupac kojeg uopće novogradnja pa makar i za nižu cijenu od naše uopće nije zanimala jer ga je jako brinula vlaga u novogradnjama. a mi koji friško stanujemo u novoizgrađenim zgradama znamo o čemu priča