https://zadovoljna.dnevnik.hr/clanak...---325432.html
ja radila po ovom receptu, ispale su savršene
edit, i bez rupe
https://zadovoljna.dnevnik.hr/clanak...---325432.html
ja radila po ovom receptu, ispale su savršene
edit, i bez rupe
Posljednje uređivanje od rahela : 12.02.2019. at 17:34
Ja recimo volim i s rupom i bez, možda čak više ove s rupom. Takve sam dugo godina radila, onda doma poželjeli bez, našla (vjerojatno ovdje na forumu) odličan bulletproof recept i odonda derem po tom. Ali voljela bih opet bezrupaste jesti, imaju posebno mjesto u mom srcu.
Poslano sa mog SM-G920F koristeći Tapatalk
Ma ja sam bas nasla odlican recept...mekane, pufnaste, brzo gotove nisu uopce masne ne bih eksperimentirala s drugim receptom. A nis...rupu cemo popuniti cokoladom ili marmeladom.
Ja stavim tijesto preko noci i nema rupu, nego sitno-poroznu strukturu. Je l samo do toga, ne znam. A neki turbo recept nemam, radim po zdravom razumu![]()
Stvarno sam isprobala puno recepata ali ovaj mi je top: http://www.likechocolate.net/2018/01...na-dva-nacina/
Jesam neki dan, mislim da cu jos sutra ili u utorak fritule. Ovisi kakve budu želje...
Je i ja sam imala u planu neku zlevku ili slično, onda je veliki reko da neće
Na kraju curka rekla da hajde da napravimo krafne, i napravile i poslala sliku velikom, sva sreća je da je bio dovoljno daleko da se nije vratio po njih
Eto ostalo za curku sutra koji komad za gablec sutra
Kako komentirate ovaj recept?
Je li neko radio po njemu?
https://web.coolinarika.com/recept/k...2-0242ac1200a8
Ne radim krafne po receptu. Ovaj mi izgleda u redu, jedino sto ja manje kompliciram. Činjenica je da ja ne lupam sama tijesto, nego imam mikser. I napravim tijesto dan ranije, ako stignem, pa ga pustim jos preko noci. Prednost - budu lijepe ujednačene sitne rupice u tijestu, nedostatak - dio aroma ishlapi.
Ove sam godine pekla krafne u nekoj žurbi pa sam ostatke od krugova krafni ponovo zamijesila i vratila u frizider pod plasticnom folijom. Prve krafne su bile odlicne, ali ovo sto sam drugi dan pekla od ostataka tijesta nije bas slicilo na dobre krafne, vanjska korica je bila hrskava, a krafna je u presjeku imala veliku rupu. Nije to bilo loše za jesti, ali nisu to meni prave krafne.
Posljednje uređivanje od Jelena : 09.03.2025. at 07:44
Tako je meni ispalo zadnji put, velika rupa u sredini, jestivo, ali loše sve u svemu. Kvasac je bio problem.