Citiraj spajalica prvotno napisa Vidi poruku
bome je. AM je u pravu. ali i dalje mislim da treba vise kvasca, jer je masno tijesto.
http://www.kvasac.hr/di-go.html

nekada smo na poslu radili krafne. i sve rucno. i pekli na plamenicima. od bjeljanjaka smo radili bijeli biskivt. pekli ga u susioniku. ah cari kemisjkih labosa, mozes i kuhati u njima sve je to kemija

ja sam promijenila posao, ne znam da li jos rade na fasnik krafne.
Ajoj, bolje da se ne prisjećam.... I mi smo svašta radili... doduše samo smo imali termostat (peć) u okviru industrijskog laboratorija, ali unutra se pekla bučnica i pizza i jaja na špeku, a kolega je uzgajao luk u tegli na prozoru. Doduše, mi smo to obično doma zamijesili i tamo samo pekli, jer nije baš bilo uvjeta za nešto bolje. Dobra stara vremena.... nema toga više.