- 
	
	
		
		
			
				
				
				
					
 
				
				
						
						
				
					
						
							Ne radim krafne po receptu. Ovaj mi izgleda u redu, jedino sto ja manje kompliciram. Činjenica je da ja ne lupam sama tijesto, nego imam mikser. I napravim tijesto dan ranije, ako stignem, pa ga pustim jos preko noci. Prednost - budu lijepe ujednačene sitne rupice u tijestu, nedostatak - dio aroma ishlapi.
Ove sam godine pekla krafne u nekoj žurbi pa sam ostatke od krugova krafni ponovo zamijesila i vratila u frizider pod plasticnom folijom. Prve krafne su bile odlicne, ali ovo sto sam drugi dan pekla od ostataka tijesta nije bas slicilo na dobre krafne, vanjska korica je bila hrskava, a krafna je u presjeku imala veliku rupu. Nije to bilo loše za jesti, ali nisu to meni prave krafne.
						
					 
					
				 
			 
			
			
				
				
				
					
						Posljednje uređivanje od Jelena : 09.03.2025. at 08:44
					
					
				
				
				
				
				
				
				
			 
			
			
		 
	 
		
	
 
		
		
		
	
 
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
	
		
		
			
				
				Pravila pisanja postova
			
			
				
	
		- Ne možete otvoriti novu temu
 
		- Ne možete ostaviti odgovor
 
		- Ne možete stavljati privitke
 
		- Ne možete uređivati svoje postove
 
		-  
 
	
	
	Pravila foruma