Stranica 3 od 4 PrviPrvi 1234 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 101 do 150 od 182

Tema: Turska kava...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
  1. #1
    vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007
    Lokacija
    vjesticica[at!]gmail.com
    Postovi
    3,005

    Početno

    da, i to je ponekad dovoljno

    edit - ovo je išlo za Kaae
    Posljednje uređivanje od vještičica : 12.02.2011. at 08:37

  2. #2
    koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006
    Lokacija
    Samobor
    Postovi
    5,491

    Početno

    ana.m onda je do kave, nemoguce da bas nikakvu pjenicu ne dobijes osim ako ne mjesas dok stavis kavu skroz do dna sa zlicicom. Kazem ti, meni bude toliko puno pjene da moram ostavit da odstoji da se slegne.

  3. #3
    koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006
    Lokacija
    Samobor
    Postovi
    5,491

    Početno

    Neeeee, ni slucajno, trebas bas s osjecajem onako samo po vrhu, polako da se kava otopi. Inace ti sve odmah padne na dno.

  4. #4
    Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    Sarajevo
    Postovi
    2,749

    Početno

    Ana-m, ako vodu zavriješ u električnom kuhalu, onda ti je bosanska varijanta kad se prokuhanom vodom (iz kuhala) zalije suha kafa u đezvi sasvim praktična, samo što moraš u trenutku kad vodom zaliješ kafu imati toplo kolo na koje ćeš vratiti džezvu da kafa krene. Ja zaljevam kafu onako malo, iz visine, isto da kajmak bude bolji.

  5. #5
    Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,274

    Početno

    Ključić, molim te, hajde podijeli s nama kavoljupcima koje si kave isprobala, hoćeš ?

  6. #6
    kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004
    Lokacija
    na moru
    Postovi
    1,163

    Početno

    E curke, ovo je otkriće, ključić baš ti hvala, evo isprobala i super je, sad ću na poslu piti ovu kavu, prije bih napravila instant ali nije mi to bilo to, pogotovo za ujutro

  7. #7
    Ivana B-G avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006
    Lokacija
    Vinkovci/Bec
    Postovi
    953

    Početno

    a ja sam jutros u svoju tursku/bosansku/sprsku (skroz ste me zbunili!) kavu stavila malcice cimeta i bila mi je odlicna!

    pokusala sam kavu skuhati na razicite nacine, ali moram vam reci, da bas i nema puno razlike - po okusu. jedino sto sam primijetila je, da ako puno i duboko promijesas kavicu koju si zakuhala, pjena nestane. dakle, tko voli pjenu, ne smije puno mijesati.

  8. #8
    Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,274

    Početno

    Ključić, hvala ti !

    Pitala sam jer ja osobno nikad nisam išla u "istraživanje" - uvijek kupim Franck kavu (ali ne ciglicu, vidiš zanimljivo!) i to je to.

    Inače, kod bake od mm uvijek popijem kavu koje nema u Zgb, iz njihove lokalne pržionice je a jako je dobra!

    Javi ako ćeš jo što isprobati - mislim, prije nego se "skineš" s tog crnog poroka

  9. #9
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004
    Lokacija
    Zagreb,wild west
    Postovi
    9,219

    Početno

    Ja sam danas probala skuhati "običnu" tursku. Ja ju pak zovem, prigorska turska
    Jedino pto sam promjenila je način zakuhavanja vode, a to je bilo hladna voda, na laaaaganu vatru i polakoooo. I dobila sam pjenicu. I istina da se ne smje puno mješati da bi ta pjenica ostala...
    A još mi je nešto palo na pamet. Da li ima veze kakvo je grlo džezve?? Jer mi se nekako čini da što je uže, pjena je bolja, tj, da kod ovih širokih đezvi to je malo problem...

  10. #10
    koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006
    Lokacija
    Samobor
    Postovi
    5,491

    Početno

    Citiraj ana.m prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam danas probala skuhati "običnu" tursku. Ja ju pak zovem, prigorska turska
    Jedino pto sam promjenila je način zakuhavanja vode, a to je bilo hladna voda, na laaaaganu vatru i polakoooo. I dobila sam pjenicu. I istina da se ne smje puno mješati da bi ta pjenica ostala...
    A još mi je nešto palo na pamet. Da li ima veze kakvo je grlo džezve?? Jer mi se nekako čini da što je uže, pjena je bolja, tj, da kod ovih širokih đezvi to je malo problem...
    Eto, drago mi je da si uspjela barem pjenu dobiti. A sto se tice grla dzezve...ne znam bas kolko je tvoja teorija tocna jer ako doma imam punu kucu gostiju, dakle kuham cca. 20 kava, kuham u loncu obicnom, najobicnijem i ipak ima pjene.
    Al gle, ipak sam ja majstor

  11. #11
    darva avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007
    Postovi
    388

    Početno

    Ja kući pijem samo tursku , idem odmah jednu pristaviti

  12. #12
    Teica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,274

    Početno

    Darva, jel isto Franck ciglicu koristiš ?

  13. #13
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    ja nikad nisam ni probala popiti kavu.
    a kuham je roditeljima od svoje 6. godine.

  14. #14
    kikic avatar
    Datum pristupanja
    May 2004
    Lokacija
    na moru
    Postovi
    1,163

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ja nikad nisam ni probala popiti kavu.
    a kuham je roditeljima od svoje 6. godine.

  15. #15
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004
    Lokacija
    Zagreb,wild west
    Postovi
    9,219

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ja nikad nisam ni probala popiti kavu.
    a kuham je roditeljima od svoje 6. godine.
    Ma daaaaaj? Baš nikakvu, nikakvu?

  16. #16
    Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010
    Lokacija
    Kvarner
    Postovi
    12,293

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ja nikad nisam ni probala popiti kavu.
    a kuham je roditeljima od svoje 6. godine.
    apricot, a zašto? Mislim, ni ja nisam neki kavoljubac, ali tu i tamo se može popiti, pa nema u njoj ništa loše, zar ne? A miiiriši divno.

  17. #17
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    11,372

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ja nikad nisam ni probala popiti kavu.
    a kuham je roditeljima od svoje 6. godine.

  18. #18
    thratinchica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009
    Postovi
    57

    Početno

    apropos vase kave, vidjeh jucer u jednom nasem veeelikom trgovackom lancu kavu marke Šeherezada ne bi čovjek vjerovao, al eto.....

  19. #19
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    6,865

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    ja nikad nisam ni probala popiti kavu.
    a kuham je roditeljima od svoje 6. godine.
    ne znaš što propuštaš

  20. #20
    Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    7,214

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    a kuham je roditeljima od svoje 6. godine.
    A ja sam prvu kavu probala negdje s toliko.
    Baki je trebalo drustvo uz kavu, koje actually pije kavu. Dobro da mi nije i cigaretu ponudila.

  21. #21
    vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007
    Lokacija
    vjesticica[at!]gmail.com
    Postovi
    3,005

    Početno

    MM ne pije kafu, ali je zato umije skuvati svojoj ženi bolje od nje same

  22. #22
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    odvratno izgleda.
    kao neka tekućina iz blatne lokve.

    to je valjda jedina stvar koju nisam probala, a mogla sam.

    jedem kolače s kavom i fini su mi jako.
    i čokolada s kavom mi je super,
    kavabon - bljak. pa pretpostavljam da je i kava baš takvoga okusa.

    Beti, nije da ne pijem kavu jer mislim da je štetna. Dapače, totalna sam niskotlakašica i voljela bih da je povremeno mogu popiti, kad me glavobolja sahvata.
    ali, ne mogu se prisiliti da to stavim u usta.

  23. #23
    pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Postovi
    8,507

    Početno

    Citiraj apricot prvotno napisa Vidi poruku
    odvratno izgleda.
    kao neka tekućina iz blatne lokve.

    to je valjda jedina stvar koju nisam probala, a mogla sam.

    jedem kolače s kavom i fini su mi jako.
    i čokolada s kavom mi je super,
    kavabon - bljak. pa pretpostavljam da je i kava baš takvoga okusa.

    Beti, nije da ne pijem kavu jer mislim da je štetna. Dapače, totalna sam niskotlakašica i voljela bih da je povremeno mogu popiti, kad me glavobolja sahvata.
    ali, ne mogu se prisiliti da to stavim u usta.
    meni isto kava nije dugo vremena bila privlačna, ali sam se navikla zbog okoline
    što se tiče tlaka - ja sam niskotlakaš i kava me ubije, moram je popiti s dosta mlijeka i nešto sitno pojesti, za podizanje energije daleko je bolji crni čaj
    crnu kavu bez mlijeka ni dan danas ne mogu popiti, bilo tursku bilo espresso, a isto jako volim kolače, sladolede s okusom kave a volim i kavabon

  24. #24
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    6,865

    Početno

    Pa nije kava crnčev znoj, apri

    To je ukusan napitak za kojim luduje pola zemaljske kugle!

  25. #25
    Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,526

    Početno

    najbolja mi je kava bila dok nisam otvorila ovaj topik
    otad sto recepata a ja samo blato pijem

  26. #26
    ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    3,356

    Početno

    Jel' ima netko za preporučiti džezvu sa debljim dnom da može na indukciju?

    S ovom koju imam ne mogu više kuhati tursku jer mi ne radi na indukciju. Probala sam tražiti po dućanima, ali sve su tankog dna (ili aluminijskog).

    Ja bi opet pila tursku kavu!!!

  27. #27
    Angie75 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    6,865

    Početno

    ivancice, pa zakuhaj vodu u bilo kojem lončiću s debljim dnom i zalij kavu pripremljenu u đezvi. Ako možeš, poslije toga samo pristavi đezvu na kolo (jel ostane toplo bar malo nakon što makneš lonac s vodom?)

  28. #28
    ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    3,356

    Početno

    Ne može. Već sam razmišljala da zakuham u kuhalu za vodu i prelijem. Ali ne mogu ponovno zakuhati do vrenja. Što je ključno.

    Čim makneš posudu s ploče, ona se hladi. Možeš ju dirati rukama slobodno, bude mlaka, a to nije dovoljno toplo.

    To i je jedna od prednosti indukcije, ne možeš se opeći. Ali evo i mana, ne možeš si skuhati tursku kavu.

  29. #29
    enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006
    Lokacija
    Midsomer
    Postovi
    2,848

    Početno

    ivancice, pa probaj bez dizanja kave, samo prelij vrućom vodom. Napisale su cure gore da i tak rade, a i ja tak radim u f. preši. Kava koju stavljam je obična kava samo malo grublje mljevena.

  30. #30
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    pomikaki, padni mi na grudi.
    nek nisam jedina frikuša!

    (iako, u našem društvu sa faksa, od nas desetak koji smo bili stalno zajedno - nitko nije ni probao kavu. mislim da ih je sada troje koji piju).

    kad drugi piju kavu, ja pijem čaj ili vruću čokoladu (ne možete mi reći da je kava bolja od potonjega)

  31. #31
    litala avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    5,852

    Početno

    eto ga na, nisam kave nit vidila nit mirisala a ispadnem i frikusa :shock:

    nikad kavu pila, a ko i apri - kuhala doma kavu od kad znam za sebe... doduse, kod nas se kuhala espresso kava

    a ne volim ni bonbone, ni kolace, ni sladoled, nista sto u sebi ima kave... ni - tiramisu'


    beat that

  32. #32
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    ti nisi frikuša, ti si blesača!
    ču`, ne voli kolače s kavom?!

    (al da ti je cole, a) :Razz:

  33. #33
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004
    Lokacija
    Zagreb,wild west
    Postovi
    9,219

    Početno

    Apri meni osobno je kava daaaleko ispred tople čokolade! Ali, ja nisam ljubitelj čokolade. Mada je volim u kolačima, tj. volim sacher tortu jako jako, npr. i kolače slične tome.
    Ali čokolada bi mogla i istrunuti pored mene.
    Kavabon je i meni odvratan dok kolače s kavom volim. Ali daleko najfiniji su mi "bijeli" kolači!
    E sad smo malo OT.

  34. #34
    ivancica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    3,356

    Početno

    Ajde Ana skuhaj pa ponesi na primopredaju u četvrtak turske!

  35. #35
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004
    Lokacija
    Zagreb,wild west
    Postovi
    9,219

    Početno

    Citiraj ivancica prvotno napisa Vidi poruku
    Ajde Ana skuhaj pa ponesi na primopredaju u četvrtak turske!
    Budem!

  36. #36
    aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    11,372

    Početno

    danas sam u Orijentu jela prefine minjone od kave

  37. #37
    Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008
    Lokacija
    badgerella.com
    Postovi
    10,890

    Početno

    Kakva jedina frikusa, apri.

    Pila sam nekad kavu jer je to bio izuzetno jeftin nacin za provodjenje vremena u birtijama u srednjoj skoli. Onda sam jedan dan zakljucila da je ne volim i sad je nisam ni primirisala preko deset godina.

    Bezveznog mi je okusa, fino mirise, ali ne treba mi. Mogu zivjeti i bez cokolade i kolaca s okusom kave.

    Crni caj, s druge strane.... njam.

  38. #38
    ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    12,890

    Početno

    kavoljupci, podižem s pitanjima.

    priprema li netko kavu u french press?

    gdje ste kupili press (osim što mora imati metalnu mrežicu, ima li razlike između onoga za 50kn i onoga za 400kn)?

    koju kavu kupujete?

  39. #39
    enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006
    Lokacija
    Midsomer
    Postovi
    2,848

    Početno

    Citiraj ms. ivy prvotno napisa Vidi poruku
    kavoljupci, podižem s pitanjima.

    priprema li netko kavu u french press?

    gdje ste kupili press (osim što mora imati metalnu mrežicu, ima li razlike između onoga za 50kn i onoga za 400kn)?

    koju kavu kupujete?
    Pogledaj početak 3 strane
    Imam onu jeftinu iz Ikee. Ima li razlike - ne znam, nemam i skupu :D

  40. #40
    ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003
    Postovi
    12,890

    Početno

    Citiraj enela prvotno napisa Vidi poruku
    Pogledaj početak 3 strane
    Imam onu jeftinu iz Ikee. Ima li razlike - ne znam, nemam i skupu :D
    hvala

    kupuješ espresso kavu ili..? kažu da za french mora biti posebno prženje i mljevenje, malkoc mi je to komplicirano.

  41. #41
    enela avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006
    Lokacija
    Midsomer
    Postovi
    2,848

    Početno

    Citiraj ms. ivy prvotno napisa Vidi poruku
    hvala

    kupuješ espresso kavu ili..? kažu da za french mora biti posebno prženje i mljevenje, malkoc mi je to komplicirano.
    Kako ne pijem puno kave, kupujem illy kavu na kojoj je baš nacrtana preša.
    Ne znam za pečenje, ali ne smije biti presitno mljevena jer ti je teško pritisnuti klip.

  42. #42
    andynoa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    Lokacija
    SZ HR bliže ravnici, a ravnica je u uvijek u srcu
    Postovi
    1,166

    Početno

    i ja bi pitala, jel netko kupio, radio u onom *** gusto aparatu?? plan mi ga je kupiti pa me zanima jel fakat super koliko ga hvale ili??

    a što se tiče turske kave, fuj ne mogu je smislit, a kuham ju i uvijek se mogu udat nakon skuhane kave
    Posljednje uređivanje od apricot : 26.05.2011. at 16:51 Razlog: piiiiiiip...

  43. #43
    koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006
    Lokacija
    Samobor
    Postovi
    5,491

    Početno

    Citiraj andynoa prvotno napisa Vidi poruku
    i ja bi pitala, jel netko kupio, radio u onom *** gusto aparatu?? plan mi ga je kupiti pa me zanima jel fakat super koliko ga hvale ili??

    a što se tiče turske kave, fuj ne mogu je smislit, a kuham ju i uvijek se mogu udat nakon skuhane kave
    Imas negdje temu o tom aparatu, kolko se sjecam nije bas najpametnije ulaganje jer za njega treba neka posebna kava koje kod nas bas i nema za kupiti a ako ima kosta ko suho zlato.

  44. #44
    Osoblje foruma ivarica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003
    Postovi
    15,526

    Početno

    napokon pijem dobru kavu, ali nemam je zavijeka
    kupila 20 deka kave iz etiopije u jednom kaficu u beogradu
    inace je kazu filter kava, ali ja sam trazila da mi je samelju za tursku
    ne znam sto cu piti kad to potrosim, ko ce se vratit na ove :/

  45. #45
    Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Postovi
    8,984

    Početno

    Super mi je tema. U vojsci sam ovladao tajnama spravljanja takve kave. Računam da sam tada skuhao oko 80kg kave.
    Ono što sam naučio je da kava koju zovemo turskom je zapravo srpska jer se kuha sa šećerom. Turska je bez. Grčka je s gro šećera.
    Za najbolju kavu treba svježe pržena kava, dakle ne više od mjesec dana od prženja. Treba biti i svježe mljevena, dakle najviše tjedan dana.
    Za pravu kavu treba pripremiti vodu na pravi način, a to je najkompliciraniji dio. Voda NE SMIJE zakuhati. Mjehurići s dna ne smiju doći do površine. Ako ipak zakuha može se frknuti malo hladne vode, ali to nije jednako dobro kao voda koja nije zakuhala uopće.
    U suhu džezvicu se stavi kava i šećer i zagrijava se na vrlo laganoj vatri uz povremenu trešnju. Čim pusti prvi dim treba ju zaliti s vodom. Toči se prvo oko prst vode (fssss!) i nježnom rotacijom se zamiješa kava s vodom, a voda se toči do oko 1/2 cm ispod ruba. Grije se na laganoj vatri dok pjena, zapravo kora dođe do ruba.
    Prije točenja treba malo kucnuti s džezvicom po podlozi, jer je pjena prilično kruta i hoće pljusnuti ako se ovaj korak preskoči. Dok se toči, ako je sve napravljeno kako treba, kava je sasvim prozirna i uredno se taloži.

  46. #46
    Strobery Shortcake avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007
    Lokacija
    Sarajevo
    Postovi
    2,749

    Početno

    Citiraj Davor prvotno napisa Vidi poruku
    Super mi je tema. U vojsci sam ovladao tajnama spravljanja takve kave. Računam da sam tada skuhao oko 80kg kave.
    Ono što sam naučio je da kava koju zovemo turskom je zapravo srpska jer se kuha sa šećerom. Turska je bez. Grčka je s gro šećera.
    Za najbolju kavu treba svježe pržena kava, dakle ne više od mjesec dana od prženja. Treba biti i svježe mljevena, dakle najviše tjedan dana.
    Za pravu kavu treba pripremiti vodu na pravi način, a to je najkompliciraniji dio. Voda NE SMIJE zakuhati. Mjehurići s dna ne smiju doći do površine. Ako ipak zakuha može se frknuti malo hladne vode, ali to nije jednako dobro kao voda koja nije zakuhala uopće.
    U suhu džezvicu se stavi kava i šećer i zagrijava se na vrlo laganoj vatri uz povremenu trešnju. Čim pusti prvi dim treba ju zaliti s vodom. Toči se prvo oko prst vode (fssss!) i nježnom rotacijom se zamiješa kava s vodom, a voda se toči do oko 1/2 cm ispod ruba. Grije se na laganoj vatri dok pjena, zapravo kora dođe do ruba.
    Prije točenja treba malo kucnuti s džezvicom po podlozi, jer je pjena prilično kruta i hoće pljusnuti ako se ovaj korak preskoči. Dok se toči, ako je sve napravljeno kako treba, kava je sasvim prozirna i uredno se taloži.
    Gdje si ti služio vojsku?

  47. #47
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004
    Lokacija
    Zagreb,wild west
    Postovi
    9,219

    Početno

    Vau Davore, odličan opis...To ću morati isprintati jer je fakat kao neki recept...Dok se ne ispraksam...

  48. #48
    vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007
    Lokacija
    vjesticica[at!]gmail.com
    Postovi
    3,005

    Početno

    ana ti JOŠ nisi savladala kuhanje kafe... :anbilivabl:
    biće da je ne kuvaš svaki dan

  49. #49
    ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004
    Lokacija
    Zagreb,wild west
    Postovi
    9,219

    Početno

    Citiraj vještičica prvotno napisa Vidi poruku
    ana ti JOŠ nisi savladala kuhanje kafe... :anbilivabl:
    biće da je ne kuvaš svaki dan
    Ne na ovaj način koji je Davor opisao, ovo je baš deeetaljno! Inače, ne kuham je baš svaki dan, složim si instant!

  50. #50
    Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004
    Lokacija
    zagreb, istočno od... svega
    Postovi
    32,414

    Početno

    ajme, majko...
    pa prije bih reform tortu napravila nego skuhala kavu po davorovom receptu.
    umorih se čitajući.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •