Stranica 5 od 5 PrviPrvi ... 345
Pokazuje rezultate 201 do 211 od 211

Tema: Vodene kozice

mujica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj fritulica1 prvotno napisa Vidi poruku
    Mene zanima kada reagirati?
    Onda kad osjećaš da nešto nije u redu, trebaš ga voditi da ga pregledaju.

Estpau, kako su tvoje modre kozice prošle?

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Fritulica, evo stavila sam ti da vidiš , moje dijete je imalo samo nekoliko onih jačih i to je bila prva (ova jedna)
    i jedna na čelu ostale su bile manje i ne tako upečatljive. Od ove prve je ostao ožiljak na koljenu dok je ostalo sve prošlo.
    Evo ti link da vidiš možda ti pomogne u odluci.
    https://picasaweb.google.com/KElena0...95440356566546
    Inače mi nismo baš imali neku temperaturu, ali kod svakoga je drugačije.
    Ako si nesigurna bolje da odete na pregled. Mi smo bili i samo smo se u hipermaganu kupali.

ps ne znam koji je ovo dan na slici, prvi dani su najjači bili
    Posljednje uređivanje od oka : 05.06.2011. at 00:38

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Opet horor noc. Zaspao bi mi na rukama, u krevetu nikako. Stalno se vrtio, jako ga je svrbilo. Okupala sam ga u mlakoj vodi s nekoliko kapi hipermangana, cinilo se da mu je lakse, kratko je zaspao, a onda opet visoka temperatura (nisam uspjela izmjeriti jer je bio jako nemiran, definitivno je bilo iznad 39), dala sam mu lupocet i zaspao je. Sad spava, cim se probudi vodim ga.

Dosadasnja terapija: lupocet, sirup claritin od jucer, hipermangan, puder s anestetikom samo prvi dan - cinilo mi se gore od toga, a-dermin cytelium spray. Te kozice ne izgledaju lijepo (nisu ovakve kao na slici od oke, ali ima velikih i jako crvenih, u nekima se bas vidi vodeni mjehuric u sredini, nije zagnojeno). Najgore su one oko ociju (i jenda na spojnici oka), te su bas iziritirane, a ima ih u nosu, cini mi se i u grlu, jer poneked kaslje. Inace ovo je 5. dan agonije (od kada sam primjetila prve), temperatura svaki dan.

Javim...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Mali jos spava. Zvala sam hitnu, kazu sve je to normalno, i upaljene kozice i temperatura, kao sad je kulminacija bolesti i da neka ga ne vodim osim ako temperatura i nakon lupoceta ostane visoka. Kazu, ionako labos ne radi vikendom.
    Uf, vidjet cemo danas..

oka avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Fritulica kako ste, ide na bolje?

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

bolje ne voditi nigdje ako znaš što je..ja sam starijeg vodila jer sam mislila da ima osip

temp skidati, kozice lječiti i čekati da prođe, nama su 3. i 4. dan bili najgori pogotovo mlađem (imao je 7 mj) cijel aglava mu se crvenila jer ih je tamo bilo najviše kao da je glava upaljena...Poxclin je smirivao svrab i osiguravao koliko toliko mirnu noć (Uriage i Cytelium nisu ništa pomagali)

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Oka, hvala ti, ide na bolje. Nema vise temperaturu, a koze kao da se smanjuju, ne izgledaju vise onako upaljeno, pocinju se stvarati krastice, oko isto izgleda bolje. Nocas je dobro spavao. Valjda ce se sad sve to smirivati.
    Ajme, jedva cekam da to odbolujemo do kraja, luda sam od tih kozica.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Nisam ga na kraju nigdje vodila, otisla sam sama do pedijatrice, opisala joj situaciju, kaze ona sve je to normalan tijek bolesti, nista mi nije dala. Ja sam ipak kupila antibakterijski prasak pa cu posipati one sto jos izgledaju upaljene.

Nije ni meni taj Cytelium bio bas nesto. Cini mi se da nam je najvise koristio hipermangan.

Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Budući da se pojavio jedan, za sada neidentificiran, prištić, a sutra je dva tjedna od kontakta sa zaraženom susjedicom, mislim si da će kozice stići i do nas. Budući da je temp. zraka približna unutra i vani jel mališa( 18 mj) smije u naše dvorište u hlad ako bude relativno ok u vrijeme dok izbijaju ( znam da će doslovce izludit u zatvorenom jer obožava biti vani).

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

važno da se ne mjenja temperatura okoliša, ne na sunce, kontrolirati temperaturu.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

cappy jel bolje?

Stranica 5 od 5 PrviPrvi ... 345

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •